Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Píseň lásky

24. 04. 2001
2
0
583
Autor
Česílko

Mé srdce zpívá písničku, písničku lásky pro tebe, dnes bylo s tebou jen chviličku a chtělo by víc pro sebe. Už se těší na zítra, až bude s tebou a ty s ním. Lásku pustíš mu až do nitra a svážeš ho se srdcem svým. Pak budeme dva jako jeden a nikdo už nás nerozdělí. Jeden druhého navzájem svedem a skončíme spolu na posteli. Ukážu ti čistou lásku, jak vypadá, když je nahá. Rukou zajedu si do tvých vlásků a přitisknu na tě ústa vlahá. Polibek dlouhý, nádherný zatočí ti hlavičku a na tvá krasná, plná ňadra odložím si ručičku. Lehce rozepnu ti knoflíčky na tvé blůzce sněhové, též z prsou bílé košíčky ve chvilce budou sundané. A objevý se krásná ňadra, k nimž polibky mé zamíří. Růžovoučká jejich hrdla se ochucenim vystříbří. Prstíky své do tvého klína vnořím pomaloučku až po konečky. Aby nebyla jim venku zima, ohřejí se uvnitř všecky. Potom si tě položím na postýlečku tvoji. A na tebe lehce umístím postavičku svoji. Nakonec přijde milování s jemnými lásky pohyby. Tam vyplní se tajná přání- o tom už nejsou pochyby. Poté lehneme si oba šťastni do náručí svých v objetí. Usneme spolu a sny vlastní budou zrcadlit lásky pojetí.
Anonym
11. 05. 2001
Dát tip
hned je poznat na co myslíš... já to vždycky věděla že jsi prasák...

Myskus
28. 04. 2001
Dát tip
Velmi interesantní, ale nezbývá mi něž souhlasit s niXtem Vencovi se to říct musí ...........

Myskus
28. 04. 2001
Dát tip
Tak už sakra napiš něco dalšího ...

Mustal
25. 04. 2001
Dát tip
ty čuně

Naso
25. 04. 2001
Dát tip
Umenie milovať - heeej, to predsa patrí do domén Publia Ovidia Nasa!

niXt
25. 04. 2001
Dát tip
hmmm, zajímavé. Když jsem išel z Kerestúra... to se ale řekne Vencovi, že mu takhle zahejbáš... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru