Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ostuda rodiny

25. 04. 2001
1
1
1086
Autor
Ald

tahle basnicka by se mela spisnickovat...je to spis pisnicka. rodinou myslim podsveti a tou zradkyni je brutalni nikita co ji vysilala nova. (nebo jina coura s kverem:-) (prej by to jinak nikdo nepochopil)

Chtěl bych si vzpomenout, jak vypadáš. Chtěl bych zas vidět, jak brečíš, jak nadáváš. Nedáš mi šanci, možnost to vědět. Když se já rozběhnu, ty zůstaneš sedět. Uhýbáš pohledům, bojíš se, máš strach, utíkáš předemnou, já nebyl ten vrah. Zradilas rodinu, já za to seděl, a za to válku ti vypověděl. Zradilas pro slávu, pro větší moc. Za to tě zabiju na dobrou noc.

1 názor

Ald
07. 01. 2014
Dát tip

nikita - nadsazka

 


Climaster
26. 04. 2001
Dát tip
...mno...kluku...sem nejak nepobral...nevim jestli nad tim nedokazu premejslet....nekdy..:))))))))

KID
25. 04. 2001
Dát tip
Poslední řádky mě chytly, super, akorát nechápu, proč zrovna Brutální Nikita ?!?!?? Ale stejně TIP.... P.S. Možná to zní hloupě, ale i přes můj krátký život v básnickym světě jsem pochopil, že myšlenky autora a čtenáře se značně rozchází. Čím větší alegorii zakomponuješ do básně, tím víc kombinací pochopení těch pár řádků naskýtá. Nech proto přemýšlet ostatní, ať čtou mezi řádky, každý tam vidí něco jinýho... ....hmm, zase blbje kecam........ :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru