Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

citova epizodka

25. 02. 2007
1
3
883
Autor
zoemary
seděla holčička na posteli, koukala do stropu. bílej a promáčenej. omítka špinavě kapala dolů a doprava.. chutnala ovšem poněkud vápenatě.
prostorem lítal muž velikosti větší mouchy. masařky. nožičky mu ovšem nelepily. bzučel si tam a jeho hmyzí hlas zamilovaně skřípal. opisoval elipsy kolem copánkový hlavy s frekvencí přibližně 0,25 Hz. nasrat. a rozdrtit ty třpytivě khaki křídla. zaškrtat. vygumovat.
"eeeeee!" zadumaně zavyla holčička a změnila se v kočku s rudýma fouskama. protáhla se, rozhlédla. dostala chuť na mouchu.
hladce seskočila na studenou podlahu. holčička by mohla občas zamést. brodila se rozmočeným bordelem a pyšně kroutila boky. nezasvěcenému pozorovateli by se mohlo zdát, že kočička nedávno prodělala obrnu a stále ještě nezvládá chůzi.
muž si však přilepil oči na její lýtka. objímaly je jako síťovaný punčochy, 38,- Kč. snadno se roztrhají.
zatím se v očích šelmy objevily hypnotizující spirály. čarodějka. chtěla ho uhranout. sršela intenzivními paprsky a zářila. zářila.
hmyz zešílel tím nechutně jasným světlem. vypalovalo mu zrak. bál se a rozplakal svý křídla. jeho kontrola nad letem byla ta tam. narážel do stěn, pokrytých CaCO3. ryl držkou v podlaze a rval si chlupy.
rimskij-korsakov:let čmeláka. sepultura. a ticho.
se zlomeným sosákem se v posmrtný křeči naposledy rozletěl. nebývalou rychlostí zamířil vzhůru a doprava.. ostře proletěl kočičím uchem a zůstal v dutině lebeční. rozložil se tam.
seděla holčička na posteli, koukala do stropu. jen ňákej ten chlap se občas ozval v hlavě. dostala migrénu.

3 názory

Kdybych byl vožralej na kaši tak bych to možná bral. Ale asi bych to nepřečet

physis
25. 02. 2007
Dát tip
dám tip celkem zaujalo no ale tak ale jo no:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru