Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úleva

11. 03. 2007
0
2
484
Autor
Zanishka

kamoška mi zadala slova :zeď,krev,séšt,fazole a nůžky...tk sem to zkusila x)

Už je to tu zase.Jen sleduje krev jak jí stéká po zápěstí.Pozoruje nůžky ležící na zemí.Proč to musí vždycky dopadnouot takhle?Už tolikrát se snažila přestat s tím.Neřešit každý problém takhle.Ale copak to jde?Ne,nejde!Potřebuje pomoc.Potřebuje pořádnou pomoc.Ne jen lidi co se tváří že jim na ní záleží a přitom si jen myslí jaký je cvok.Jenže takový nikdo není.Venku se spustil déšť.Schovala nůžky a omyla ránu na zápěstí.Zadívala se do zrcadla.Už to není ona.Už to není ta veselá dívka plná radosti.Otočila se a šla ze dveří do svého pokoje.Teda jestli se to mu dalo říkat pokoj.Postel,skříň,zeď s jedním plakátem,stůl.Vzala si mikinu a šla ven,do toho deště.Jen tak se procházela deštěm.Asi po hodine začaly padat kroupy,byly veliké asi jako fazole.Rozběhla se přes silnic a nevšimla si světel zprava.Ucítila jen náraz a pak už nic.Snad jen...úlevu.

2 názory

Zanishka
11. 03. 2007
Dát tip
zamýšlej se nad napsaným - třeba i několik dní - , pak to bude určitě lepší. - tohle sem trosicku nepochopila kazdopadne dekujz za nazor,jsem fakt desne rada za kazdou vytku.... x)

IVO
11. 03. 2007
Dát tip
Osm děl v 17 dnech, není to moc? Určitě Ti neschází vypravěčský talent, ale cítím z toho jakousi nedodělanost, už už aby to bylo hotové. Ta hra se zadanými slovy není originální, ale i tak jsi mohla děj vylíčit nějak méně suše. Za Úlevu ti ještě dát *T nemůžu, ale piš dál a zamýšlej se nad napsaným - třeba i několik dní - , pak to bude určitě lepší.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru