Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Miluji Tě!

24. 03. 2007
1
3
499
Autor
SunLucy
Sedí na lavičce u rybníka a mžourá do jarního sluníčka. Čeká... Ví, že přijde. Chodí tudy každý den. Jen dnes se asi opozdil..  Pomalu se začíná stmívat... a začíná jí být zima. On pořád nikde. Když najednou uvidí dvojici. Drží se za ruce... smějí se... Je to on? pomyslí si... Ne! Určitě ne! Vždyť on miluje ji a ona jeho! Nebo snad ne? Poznává ho.. Jeho tmavé vlasy... ale něco je na něm přeci jenom jiné. Co - to ji už, ale nezajímá.. vstane a odchází. Pro slzy nevidí na cestu... zakopává až do někoho vrazí .. spěšně se omlouvá a chce jít dál , ale dotyčný ji zadrží. ,,Lásko?" Konečně se podívá do koho to vlastně vrazila a nevěří svým očím. ,,Co tu děláš?" ptá se jí. Ona jeho otázku nevnímá a nevěřícně na něho kouká. ,,Vždyť si před chvilkou..." otočí se a uvidí líbající se dvojici. Teprve teď si všimne, že je to vlastně úplně někdo jiný... zastydí se a chce něco říct, ale on ji obejme a políbí a do vlasů zašeptá: ,,Miluji Tě!"

3 názory

Řízek
05. 05. 2008
Dát tip
hmm...

Korála
25. 03. 2007
Dát tip
Čebas kdyby se to trochu propracovalo, mohlo by to bejt eště lepší, páč námět se mi líbí, ale i ten by trochu asik zakudličkovatější bejt mohl.

Aleinad
24. 03. 2007
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru