Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zpověď bisexuálního erotomana (18+)

26. 03. 2007
8
36
2597
Autor
Zvrhlík

Píchat, píchat, píchat, to já děsně rád.
Někdy mi dá holka, jindy kamarád.


36 názorů

Zvrhlík
16. 05. 2007
Dát tip
Wiski: Velmi opožděné vysvětlení: Veřejně jsem byl napaden. Veřejně se bráním. Nejlepší obrana je útok.

Zvrhlík
09. 05. 2007
Dát tip
Aspoň k něčemu byla ta rýmovánka dobrá :)

Lais
12. 04. 2007
Dát tip
no pobavil jsem se hlavně kritikama. a na tu rýmovačku nahoře kvůli které jsem tu stránku rozkliknul jsem mezitím zapoměl...co se dá dělat):

jeindaline
10. 04. 2007
Dát tip
je to pravda má to smysl. zatím nejsrozumitelnější věc co sem četl. TIPP

Zvrhlík
09. 04. 2007
Dát tip
No spíš než genyjální, bych to nazval genitální... (Ale jinak mě tvoje kritika samozřejmě těší):)

CORTAK
09. 04. 2007
Dát tip
přijde mi, že mnohem vtipnější než "báseň" je obhajoba "básně", každopádně souhlasim, že lepší sra*ka, co si na nic nehraje, než sra*ka zabalená do celofánu, co se tváří jak Ferrero Rocher dávám tip za přímost

Senyoryta
29. 03. 2007
Dát tip
Genyjální!

Oldjerry
27. 03. 2007
Dát tip
Hop na to kýbl... hlavně že si rozumíme...

silence
27. 03. 2007
Dát tip
Zdravim "stara" vojno, pokud Ti narodnim svatkem, tak me rovnou novym zrozenim :) Budem se predhanet? :)

Oldjerry
27. 03. 2007
Dát tip
Je mi potěšením a národním svátkem... ahoj sile !

silence
27. 03. 2007
Dát tip
oldjerry: s tímhle bych se ztotožnil ...

Oldjerry
27. 03. 2007
Dát tip
Nějak víc mi sedí posice a hodnocení Natashi - pokud je to provokace, tak je dobrá a zbytečná : blbec nikdy neuzná a nepochopí, že je blbec a soudné lidi jsi snad nadzvedat nechtěl... Vyser na vola a piš to, co cítíš...pokud je tohle to, co cítíš, tak je to dost řídký a placatý... nejsi sám, koho nafoukanost a povýšenost štve. Beru to po více jak roce zbytečného zápolení jako součást místního koloritu - nafoukaný blábolka. Někdy má i pravdu, ale jde o to, jak ji interpretuje.

Jerry_Shit
27. 03. 2007
Dát tip
Souhlasím s autorem. Za prvé, mně se jeho tvorba líbí (a věřím, že nejsem sám), za druhé tím nikoho nevytěsňuje, jelikož prostoru je tu pro všechny dost a dokud neporušuje Písmácká pravidla, tak se na něj nikdo nemůže zlobit. Za třetí: zvolil si tak přiléhavou přezdívku a názvy dílek jsou tak srozumitelné, že ten, kdo tento humor nerozdejchá, se tomu snadno vyhne. Ostatní mají snad také právo psát si kudrlinkaté milostné jakokrávadlouhé poémy a nikdo jim do nich nekecá. Já zde Zvrhlíka vítám s otevřenou náručí! (I když oběktivně uznávám, že tahle je jeho nejslabší, ale za jeho obhajobu dávám *Tip.)

jarouch
27. 03. 2007
Dát tip
no wow... to je fakt hustej rým, a mě de teď z huby dým, páč kouřím. :) sem dobrej. :) největší umění které ohledně téhle básně vzniklo je to co napsala Natasha... to mě uplně nadchlo! A asi k tomu nedokážu říct nic tak pravdivyho. Jen možná tak to, že to je subjektivita umění, a to všichni víme.

Zvrhlík
26. 03. 2007
Dát tip
menší detail je v tom, že se ty kecy rýmujou...

ceder_john
26. 03. 2007
Dát tip
no hláška, jenže stejně jakov hospodě neuspíš s básní tady neuspeješ s kecama, takže ahoj..

Natasha_
26. 03. 2007
Dát tip
Nojo, takže se nakonec ukáže, že se jedná o koncept kravina schválně. To je docela častý koncept, autor vždycky myslí, že tím odhalí pokrytectví intelektuálních žvanilů. Nebo kdovíjak šokuje přejemnělé máchovské epigony. Jenže smysl má, Zvrhlíku, psát to, čím člověk skutečně vyjadřuje sebe, ne to, co má druhé uchtěně zvedat ze židle a nastavovat jejich prázdnotě zrcadlo. Prázdný se v něm stejně neuvidí, a Ty sám se psaním o hovně a mrdu stáváš taky prázdným; jen jinak, jen tou nudou a vymyšlenou bídnou provokací, která je za tím.

silence
26. 03. 2007
Dát tip
čeče, jsi takovej nerozhodnej co? :)

Neuwe
26. 03. 2007
Dát tip
T, jen moc krátké

Siggy
26. 03. 2007
Dát tip
tip

Zvrhlík
26. 03. 2007
Dát tip
Proč? V žumpě jsou akorát tak sra*ky. Nemám rád básně, které se snaží vše halit do závojů metafor a být záměrně nesrozumitelné. Nemám rád básně, co si hrajou na víc než jsou. Nebudu ho*no vydávat (jako mnoho jiných) za diamant. Nemám rád básně, které si musíte přečíst 10x, abyste zjistili, že je to kravina. Tudle "báseň" si stačí přečíst jednou a hned zjistíte, že se jedná o blbost. Kruťte hlavou, kamenujte, zvracejte, křižujte se, nečťěte. Básně maj vyvolávat emoce, ne nutně myšlenky. No a pokud se mi z vás nějakej ten pocit zhnusení, trapnosti apod. podařilo dostat, považuju to za úspěch. Nad básní se nepřemejšlí, báseň se prožívá! (imho)

Zvrhlík
26. 03. 2007
Dát tip
Kdo tvrdí, že je to poezie? Nemířím do výšin Parnasu, ale vybírám obsah žump. Když je poezií blábolení Ludvíka Kundery o čaji (viz včerejší Česko jedna báseň), tak už může být básní cokoliv.

SilverArrow
26. 03. 2007
Dát tip
Zvrhliku, taky sem bejval takovej :-)))) ale to je uz tak daaavno...myslel sem ze nikdy nevymeknu ale....no uvidis :-) Cau a jen tak dal SA

Zvrhlík
26. 03. 2007
Dát tip
SENIOR: Kdo ti bere prostor? Nechtěl bys ses naučit pořádně psát, než budeš někomu vyhrožovat? Co je to za češtinu: hodlají pozůstat a nechán vyhozen. Na co si to hraješ? Nesnáším sebestředné lidí, kteří si o sobě myslí, že jedině oni píšou ty hyper-super básničky. O čemž svědčí tvá věta v tém profilu: píšu kvalitní poezii. Bývá dobrým zvykem, že kvalitu posuzuje čtenář. // No tak jsem sem hodil 5 totálních kravin bez jakýchkoliv literárních ambicí. No to je toho! A dělám to jen proto, abych tak bránil vyniknout tvým veledílům. Nebuď směšnější než jsem já.

Renas
26. 03. 2007
Dát tip
senior: koho ty chces vyhadzovat?

SENIOR
26. 03. 2007
Dát tip
Chtělo by to ponechat prostor i ostatním. kteří hodlají pozůstat se svým dílkem déle v seznamu a stále je víc snahy. Tomutu nerozumím ale cítím jasně že se jedná o plevelnou serii blábolů na hranici aby mnou byl autor nechán vyhozen.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru