Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Procházím se meruňkovým lesem

01. 05. 2001
1
0
692

Děkuji všem, kteří se dostanou až na konec za vynaložené úsilí a námahu. Snad to nějak přežijete, i když vím, že čas jsou peňauze!!

Procházím se meruňkovým lesem jahodové víly zdály přichází sem místo očí borůvky dvě musím musím políbit je jsou jak z medu ty dvě krásky voní září plné lásky berou si mne do náručí omámen jsem jasem očí však cítím se jak v pohádce na višňové kocábce se s nimi houpám snad neskončí to nikdy v to doufám zabíráme luskovými vesly neskončí nikdy nesmí kokosové mléko v řece šplouchá kolem žlutá banánová louka jablková šťáva z nebe padá vše je dokonalé marná snaha však najednou mne ze sna probudí ano krupobití hrášky bubnují Vzdalují se jejich ručky Odcházejí smutně mlčky mé vily mizí uloupil je někdo cizí? Mě to táhne stále výš necítím už zemskou tíž Pak vylétám nad les směr k ráji Prý omluvit se ovocnému králi Který dcery vdává Plány spřádá jak spojit velká království není to už tajemství že brzy bude princ zeleninový napůl ovocný ach mé víly marně hledám vaši vinu Budete jíst zeleninu!!! jsem absolutně zdrcen nechci už žít chci být šípem z mrkve u-smrcen och jak rychle vše se plní chvika od smrti mě dělí a je tu rána letím dlouho do neznáma však náhle všechno rychle mizí všude kolem lidé cizí sakra bedna regál v hlavě prázdno jen nápis létání zde přísně zakázáno hrůzy smrtelné dostávám nával nedělejte sakra kravál! Vzdaluji se pohádkovým vůním barvám jsem blíž prodavačkám-kravám pardon já se asi zasnil chvíli dám si tedy čtyři kiwi spěchám ať jsem rychle u dveří prodavačka nadává a láteří náhle letí vzduchem…nóó… hla si páteří!! Možná za to mohli víly kdo ví to už ale vážně padám nepomáhám takovýmto dámám na ulici už jsem zase v obraze koušu kiwi a je mi přeblaze občas je to vážně príma navštívit obchod OVOCE A ZELENINA
Mámalibor
01. 05. 2001
Dát tip
do výběru vybral PRINT a rychle zařadil. Takže nový uleťák,ještě, že se ta ma-bor se zrušila, po tomto trumfu by tu stejně nebyla!

Wopi
01. 05. 2001
Dát tip
Ty víly v druhé řádce se někomu zdály nebo přichází z dáli???? Možná za to mohli víly, kdo ví??? To už tedy snad spíš vílové... Škoda - krásně barevnou fantazii kazí nepovedené pokusy o rýmy a naprosto zbytečné češtinské chyby. Nápad skvělý, provedení za ním pokulhává.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru