Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všemi směry

08. 04. 2007
0
4
576
Autor
Irisa

10.dubnapropukne 3.ročník festivalu Vyšší odborné školy publicistiky, na kterém se můžete pokochat fotografiemi, reklamní tvorbou, shlédnout filmová dílka, povznést ducha poezií, poučit se nad jazykovými křižovatkami, či posoudit publicistické výkony studentů – novinářů. To vše bude doplněno diskuzemi s osobnostmi a amatérským divadlem.

Od roku 2005 se vždy během letního semestru odehraje velká dvoudenní show, na níž se podílí mnoho studentů VOŠP a která je jimi prakticky celá vytvářena, naplňována a zajišťována. Nazývá se Festivalem Všemi směry a představují se na něm ty nejzajímavější studentské práce a výtvory během posledního roku.

Má několik stabilních sekcí: např. filmovou či fotografickou, festivalové rádio, které za moderování studentských dvojic vyhrává po oba dny, představují se na něm dílny i specializace. V závěru je vždy vyhlášení cen za nejlepší práce, které oceňuje porota z pedagogů VOŠP s návštěvníky festivalu. Čtvrteční večer se pak odehraje tzv. Afterparty v divadle Komedie, kam si můžete přijít poslechnou několik "školních" kapel.


Letošní rok je jedinečný i svým výročím – škola slaví deset let od svého založení. Úterý 10.dubna je proto věnováno hlavně tématům oficiálním, programu se bude účastnit taktéž pan kardinál Vlk. Samotný festival začne v úterním odpoledni (16:00) a bude návštěvníky provázet celou středou 11.dubna. Afterparty se odehraje ve čtvrtek, vstupenky budou zdarma k dispozici v press centru. Akce se odehrává přímo v prostorách školy – Opatovická 18, Praha 1.

Všechny další potřebné informace najdete na http://vosp.cz/akademie/akademie.htm

4 názory

papouch
10. 04. 2007
Dát tip
Zámo - páč to tam Irisa fofrem dopsala :-))) Anebo to tam bylo a papouš je slepej :-)

Milly
10. 04. 2007
Dát tip
Asi zajdu na to promítání starých absolventských filmů.. :-) Kde je to press centrum, kde budou vstupenky?

papouch
09. 04. 2007
Dát tip
a to bude v Pejřimoujě? Taková sláua?? I sám Vlk přijede do Pejřimoua???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru