Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co je to?

03. 05. 2001
1
0
636
Autor
johnyace

Prosim, nekazte to ostatnim a badejte samostatne. Pokud si chcete tipnout, napiste "SOUKROMNE AUTOROVI"! Uvod do situace: Nachazite se v podzemni jeskyni, jste zlodejicek. Objevil(a) jste truhlu, kterou do jeskyne pripravil legendarni hrdina Alcator pro zacinajici dobrodruhy. V truhle je pro kazde povolani jeden predmet vcetne popisu: Pro valecnika velmi dobra prilbice, pro kouzelnika prsten atd... Pro zlodeje je zde tuhy pergamen, na nemz je velmi zlehka napsano: Po nahr~ati se objevi hadanka. Pokud na volne misto napises spravnou odpoved, ziskas to, co je ti nejcennejsi. Pergamen jsi skutecne nahr~al(a) a objevil se nasledujici text:

Zezadu tygřice, zepředu panna, z boku jak měsíce svit včera z rána. Pod timto textem je dostatek volneho mista na libovolne slovo. Ktere slovo byste vepsali?
ulita
08. 05. 2001
Dát tip
mastný papír od salámu..?

Jarodějka
04. 05. 2001
Dát tip
proč to není těžší hádanka :o)

djBoss
03. 05. 2001
Dát tip
já musím jít čůrat...

Albireo
03. 05. 2001
Dát tip
Nějak mi to nemyslí.

Naso
03. 05. 2001
Dát tip
hmm, ja si počkám na výsledok brainstormingu písmakov a nechám sa výsledkom prekvapiť. Už teraz som zvedavý!

Cavalera
03. 05. 2001
Dát tip
No mě se zdá, že je to dvojpohlavní bytost a ke všemu ještě těhotná ..... divný je jen, že je ještě panna .. hm, možná jen výsledný efekt nedostatečné hygieny :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru