Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vymřou taky někdy blbci? (18+)

13. 04. 2007
2
4
536
Autor
D.E.

Minipovídka na zadané téma s jedenáctistupňovým nádechem.

Jauvajs!

Už zase jsem dostal po hlavě banánem. To je k nevíře, co si dneska ti lidi dovolí. Ti kreténi si neuvědomujou, že v kleci se štítkem "Poslední blbec" může sedět někdo, komu to vadí. Člověk, jehož city raní, když dostane po hlavě banánem. Kdybych ho tak mohl hodit zpátky, jemu do ksichtu. Jenomže posledně to nedopadlo moc dobře. Víte, co tím myslím. Bzzz,ou-Bzzz... jenom blbec dělá stejnou chybu dvakrát a jelikož jsem v pokročilém, třetím stádiu blbosti, kdy si svou blbost vůči ostatním neuvědomuju, měl bych to nechat plavat a pokusit se o moudřejší řešení - neřešení. A vůbec, škoda banánu... ...hmmm, žlutý... ...mňam...

"Pusť!... Nežer to!... To je MŮJ banán!!!" Řve na mě headshot-skiller zpoza mříže, který zřejmě zapomněl, že se banán hodí i k něčemu jinému, než k pwnáži a že, ač prohnutý, se, byv vržen, nevrací zpátky jako bumerang. "Promiňte pane," pokusím se oponovat, "ale dle vyhlášky 14/b o tomto zařízení, nesmíte krmit vystavené exponáty. A krom toho, vyhláška 23/a stanovuje, že veškerý majetek, překročením vyhlášky 14/b pozbytý, se stává majetkem tohoto zařízení a toto právo se přenáší na exponáty vystavené v jednotkách, kde došlo k tomuto přestupku, v případě subprávní způsobilosti těchto."

"To je blbec," nejspíš si pomyslel vzteky rudnoucí vrhač, který se na obrtlíku otočil a odkráčel k parťákově kleci s nápisem "největší piča". Myslím si svoje. A ačkoli mám na cedulce napsáno "poslední" a těžko můžu doufat, že mi někdy bude připuštěna samice, mám pocit, že blbci nikdy nevymřou.

Ale pssst, to je to moje třetí stádium.

4 názory

D.E.
14. 04. 2007
Dát tip
18+ je tam kvůli jednomu slovu. Nevím, jak to tu chodí, tak aby si kvůli tomu náhodou někdo nestěžoval. :-)

:-D moc pěkné

Lucia6
13. 04. 2007
Dát tip
no i kdyz jsem 18-,tak je to podle me ze zivota:-)*

houmles
13. 04. 2007
Dát tip
jeden banan pro pana.. a nejvetsi picu znam, je to muj dobrej kamos :-) a blbci uz z principu vymrit nemuzou, bo lidska blbost je nekonecna.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru