Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prach ve Tmě

13. 04. 2007
1
3
16
Autor
DamagetRoses

Začne to nevinnou cigaretou,pokračuje to marihuanou a končí to u silných drog.Tenhle příběh nedopadne dobře.Takhle dopadli,dopadají a budou dopadat lidé na celém světě,když se chytnou drog.

Jana.V době,kdy se setkala se svou první lehkou drogou,jí bylo pouhých 14.Kamarádi ji dali zkusit marihuanu.Jana si řekla,všechno se musí zkusit,tak proč ne ?Tohle,ale ovlivní její budoucnost.Začala se scházet s kamarádama čaštěji.Ti vždycky něco přinesli.Takže Jana se s touhle lehkou drogou potýkala téměř každý den.Čas plynul......a Jana se stala na marihuaně závislá.Před tím měla ve škole samé jedničky,nyní se hodně zhoršila.Začala na školu kašlat.Aby měla na marihuanu,začala dokonce krást peníze svým rodičům.Nikdo by si nepomyslel,že Jana tohle dělá.Ale na její 15.narozeniny se všechno změnilo.Rodiče chtěli oslavu s rodinou,ale Jana odmítala.Chtěla slavit s kamarádama atd.Rodiče řekli,že teda ano.Je jí 15 a oni jí důvěřují....Jo,ale to netušili,co jejich nevinná dcera dělá.Odjeli tedy na víkend i s její sestrou za babičkou.Jana tam zůstala sama.Pořádala se párty.Bylo tam asi přes 30 lidí.Pilo se,kouřila se tráva atd.Jana moc nepila,ani moc nehulila trávu.Kamarádi jí nabídli,že jí dají zkusit lysohlávky.Jana to tedy zkusila.Ale nebyla zvyklá a vzala si jich příliš.Skončila v nemocnici s otravou.Když se to její rodiče dozvěděli byli v šoku.A to je doma čekalo ještě jedno překvapení.Dům zhůru nohama,obývák pozvracený,všechno zdemolované.Když Janu pustili z nemocnice,rodiče jí dali 2 měsíce zaracha.Ale Jana,to bez THC nemohla vydržet.Byla nervozní a tak si zahulila doma v pokoji.Pár dnů nikdo nic nepoznal,ale potom si sní chtěla promluvit mamka a Jana měla rudé opuchlé oči a pokoj celý smrděl marihuanou.Matka se rozbrečela a utekla z pokoje.Potom přišel její otec a ten si s ní chtěl promluvit v klidu.

Otec : "Jani,mi ti nechceme ublížit,jen ti chceme pomoct !"

Jana : "Běžte do háje !Vy nic nevíte !Jen mi ničíte život !"

V tom se její otec naštval a vrazil jí facku a odešel.Jana byla naštvaná,ale její otec za dveřmi plakal.Jeho holčička,kterou měl tolik rád a teď tohle.Necěděl co dál.Její rodiče nevěděli co mají dělat.


3 názory

niemante
13. 04. 2007
Dát tip
kua co to? proc se to tu obevilo dvakrat?? no nic a jeste mala omluva navrch... *vystihlas :D

niemante
13. 04. 2007
Dát tip
no vystihs to docela dobře... i když jeden malej detail... byla zhulena a rekla jen tohle? ale proč ne... odbornik nejsem a hadat se o tom nechci. ale rozhodně mas tip ode mne

niemante
13. 04. 2007
Dát tip
no vystihs to docela dobře... i když jeden malej detail... byla zhulena a rekla jen tohle? ale proč ne... odbornik nejsem a hadat se o tom nechci. ale rozhodně mas tip ode mne

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru