Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vrásky

04. 05. 2001
4
0
863
Autor
DarkSoul
Krása sa nestráca, vekom sa len mení, a vrásky na tvári sú len citom utvoreny, každá jedna je ryhou najhlbšieho citu, sú to pamiatky radosti a či vzlyku, tak prečo schovávať túto krásu keď sme starí, ja hamba žiť, radovať sa, abo plakať vari? Prečo zmazávať pamiatky na svoje lásky, hádzať ich preč ako bezcenné oblázky_ Odpoveš nepoznám, veď som ešte príliš mladý, možno sa to časom zmení, aj ja budem raz starý, vetchý ako vánok čo píska cez povaly, nesfúknem ani len sviečku tak sa mi to marí, a ja budem sledovať tie malé čiary, čo v nich môj usob ja potajmu vpísaný, a či ich schovám, alebo nie.. smrti to popravde jedno je.
Feeling
06. 06. 2003
Dát tip
krásný ;-) *

Naso
04. 07. 2001
Dát tip
utvoreny, oblázky... čechizmy v slovenčine. POvažujú sa za nespisovné. Abo - archaizmus, ale v poetike tolerovany hamba-hanba (bacha na preklepy, lebo sa potom stráca krása básne) usob - hm, čo to je? Idem na ďalšie dielka.

brooklyn
04. 05. 2001
Dát tip
Tak tady máme veru optimistický pohled na stáří. Ať ti to vydrží až do stáří. Dneska je toho o stáří nějak víc než obvykle. :o))

maty
04. 05. 2001
Dát tip
Vetchý ako vánok čo píska cez povaly...Tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru