Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pokec

04. 05. 2001
0
0
1065
Autor
ady

Starší věc, když jsem jednou vstoupil v noci na pokec a už tam nikdo nebyl...je to taky tak nočně unavené a zchybovatělé.

_JiKo_ opustil(a) Pokec ady vstoupil(a) do Pokecu 4:7:47 ady: No to je, ale sranda sám na pokecu, haló!!!! 4:8:5 ady: Ano? co se děje? 4:8:41 ady: Je tadýýý někdó, jasně vidí, že přichází podivuhodná postava. 4:9:35 ady: Proč ten chlap tak, řve ptá se a otáčí se na kolemstojící dav lidí. 4:11:13 ady: Á támhle někdo jde vidí již dlouhou, dobu spíše notnou, řekl bych přicházejicího podivína. 4:12:43 ady: To je, ale dneska krásně sluníčko svítí ptáčci zpívají a támhle letí vlaštovka, to je ale krása, rozplývá se a tím dává šanci podivínovi se zapojit do hovoru. 4:13:35 ady: Podivín, se usměje na dav kolem a schválně nic neřekne. 4:14:18 ady: a chlap znova, To je, ale dneska krásně sluníčko svítí ptáčci zpívají a támhle letí vlaštovka, to je ale krása, rozplývá se a tím dává šanci podivínovi se zapojit do hovoru. 4:15:25 ady: Podivín se pomalu neovládá a začíná prskat smíchy, dav se vlní a nad hlavami se zvedají hole. 4:17:43 ady: Zrovna včera si takhle jdu, povídá k podivínovi, dívám se na oblohu a najednou si všimnu, že slunce je nějak nakřivo, samozřejmě, že jsem hned stím neběžel bláhově do vsi abych burcoval starostu a dělal mu již tak jeho život složitějším v jeho nepřeberném množství problémů se starostováním. 4:18:59 ady: Podivín zvážní a začne bedlivěji naslouchat, hole v davu pomalu mizí. 4:20:18 ady: Jeje podívá se muž nad les, slunce je již za vrcholkem tak to se nedá nic dělat musím už domů a odchází. 4:21:39 ady: Podivuhodný podivín se nechápavě otáčí střídavě na dav a za odcházejícím mužem hole nad hlavami se opět zdvihají. 4:23:13 ady: To je, ale dneska krásně sluníčko svítí ptáčci zpívají a támhle letí vlaštovka, to je ale krása, rozplývá se odcházející muž a zasebou zanechává podivína. 4:25:59 ady: Ale pane křičí podivín pojďte si povídat vždyť to je, ale dneska krásně sluníčko svítí ptáčci zpívají a támhle letí vlaštovka, to je ale krása, už se, ale tolik nerozplývá a pomalu couvá před davem, opatrně aby si toho nevšimli pak se otáčí a prchá. Dav stojí, hole zmizely a dívají se na vlaštovku, která jim lítá nad hlavama.
jojo
09. 03. 2002
Dát tip
zajimave....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru