Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sirény z Titanu

30. 04. 2007
0
4
69
Autor
Ikkju

Příběh scifi románu je netuctový, nápady kniha oplývá a jsou krásně absurdní, vtipně ironické.

V knize jde o to že jedna z hlavních postav - Roomfoord, bohatý muž se dostane s vlastní raketou do singularity mezi marsem a zemí což mu dá možnost nahlédnout do budoucnosti.

Mimozemšťan ze vzdálené galaxie s poselstvím pro civilizaci snad stejně vzdálenou od země uvízne na Titanu - měsíci Saturna pro poruchu svého létajícího talíře a odvysílá domů žádost o pomoc. Jeho mateřská planeta nedokáže překonat světelné roky ale dokáže ovlivnit zemi a její obyvatele k tomu aby mu byla součástka jakoby souhrou neuvěřitelných náhod dopravena.

Malaky - nejbohatší muž pod sluncem se od Roomfoorda dozví že se stane otcem dítěte Roomfoordovy ženy která ho nechce a odletí na mars, na merkur a nakonec na Titan za sirénami - překrásnými ženami


4 názory

JiKo
02. 05. 2007
Dát tip
jo aha tak to sory vono to vlezlo na hlavní stranu písmáka do kritik čímž se to stalo tím co jsem napsal výše... holt koncepty asi nějak nefachaj :-)

Ikkju
02. 05. 2007
Dát tip
To je koncept a pokud se nepletu tak to je mezi koncepty, tedy neveřejně?

JiKo
30. 04. 2007
Dát tip
to nemá ani hlavu ani patu

JiKo
30. 04. 2007
Dát tip
co je to za nesmyslný text?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru