Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kdybych byl ve třech historických obdobích

09. 05. 2001
0
0
851
Autor
Hatvajl

Kam bych se asi tak podíval?

Jako první historickou etapu bych si vybral Starobylé Japonsko.Jelikož neumím číst, mluvit, ani psát Japonsky, tak bych se asi neuplatnil u císařského dvora.A neuplatnil bych se ani v Japonském vojsku, jelikož neumím vůbec zacházet se samurajským mečem a tak bych v boji asi velmi rychle přišel o život. Za druhou historickou etapu bych si vybral Egypt. Protože stejně jako u Japonska neumím číst, psát, ani číst hieroglify tak bych asi moc nepomohl Kleopatře a tím pádem bych se spíše věnoval navrhováním různých šatů nebo navrhování různých katapultů. A jako třetí etapu bych se rád podíval do budoucnosti například do roku 2200.Vzhledem k pokroku který se určite udál za těch 200 let byach byl nejspíše umístěn do nějakého historického muzea jako výstavní exponát najapy a chudáka z dob dávno již minulých. Ale tato návštěva má také jednu výhodu a to, že bych mohl přivést léky a séra proti nemocem , které u nás zatéím nebyly vyléčeny. Jako například Aids nebo rakovina. A tak si myslím že by bylo nejlepší vrátit se zpět do přítomnosti a neničit dějiny.
JiKo
09. 05. 2001
Dát tip
No dočetl sem to ale se sebezapřením. Máš v tom maglajz. Počínaje tím kdo byli Samurajové jak vypadal císařský dvůr.. no nic A závěr? Morální ohodnocení sama sebe? Neničit dějiny toť věru myšlenka....

Já bych se na tvém místě rozhodně podívala do Pravidel pravopisu...:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru