Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Českým nekuřákům vol. 2

20. 05. 2007
5
15
1996
Autor
Chazzy

Típněte si žvejkačky do dlaní a strhněte si náplasti i s kůží…

 

Zastávky si za chvíli zase budou moct dát šluka a těhotný ženy dostanou pokutu za pasivní kouření.

Na západě začíná rok prázdnejch hospod a chodníků narvanejch vajglama a lidma, který vypouštěj do ovzduší zbytky svojí závislosti.

 

…Stejně si všichni jednou nějakej ten poslední hřebík do rakve vrazíme.

 


15 názorů

Vinarka
06. 01. 2010
Dát tip
Tip, neb patřím k bezohledným kuřákům :)) (a kam teda s těma vajglama? - btw všimli jste si někdy,kolik odpaďáků s popelníkama je na nádražích? Ale jen si člověk zapálí,už mu stojej za zády benga! Absurdní zákony :)

Alojzia_W
22. 05. 2007
Dát tip
tato diskusia si rozhodne tip zasluzi* hlavne to zuzenie spar:-)

Rabb
20. 05. 2007
Dát tip
kuřáky bych nechal žít.. ať si kouří, ať otravují svět.. já bych vysekal všechno zelené v okolí i vše suché.. ať nemá, co shořet, když už se ten vajgl bude potulovat ve vánku.. :-)

Chválim. A to už bych to možná uzavřel. Díky.

Chazzy
20. 05. 2007
Dát tip
Jak odvážná a obdivuhodná občanská činnost (nevím, jestli je chytré to ted poznamenávat, ale já sem teda taky kuřák-ale vajgl jenom málokdy zahodim na zem, to už musí být krajní situace a stejně z toho další dvě noci nespim, páč se mi ve snech zjevujou nasraný chodníky a eště nasranější spáry)

A nebo se vyserem na zužování spárů a jenom odstraníme lhostejnost kuřáků. Tichou poštou mezi nekuřáky(tedy zadarmo) budeme šířit nařízení k vykonání následujícího: Uvidíme-li kuřáka, jak vhazuje vajgl na bezbranou zem, která dokonce i může obsahovat mmnohem bezbranější spáry, slušně ho pokáráme následující větou: "Ty zmrde, koukej to sebrat, nebo Tě nakopu do prdele, co pak tady ještě někdo jinej hází nějakej bordel na zem?"

Chazzy
20. 05. 2007
Dát tip
No jo-teď de vo to, co vyjde daňovýho poplatníka levňejc (můj soukromý tip jsou ty popelníky)

V tom případě, chazzy, bychom krom zúžení spárů, měli odstranit i lhostejnost kuřáků. Event. přidat popelníky.

Chazzy
20. 05. 2007
Dát tip
No jo-a zato se za asistence větru odvalí do nejbližší suché trávy, kde založí požár dvouposchoďového domu, plného milých důchodců a jiných bezbranných stvoření-člověk si nevybere :-)

(RABB) :) Souhlasím se všemi třemi! body.

Rabb
20. 05. 2007
Dát tip
pch, ..nedostatek popelníků ..lhostejnost kuřáků.. tam, kde dokouří, taky vajgl zahodí.. ..příliš široké spáry mezi kachličkami chodníku.. zúžit spáry a vajgl se tam nedostane.

Bohužel i u nás jsou chodníky narvaný vajglama. Proč? Milí zlatí kuřáci.

Ay´Le
20. 05. 2007
Dát tip
smutna pravda..

Rabb
20. 05. 2007
Dát tip
zde už silnější náboj pochytávám..*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru