Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stíny mé samoty

01. 06. 2007
0
5
892

Stíny mé samoty

as

Stíny bouře po obloze bloudí,
má samota je tiše soudí.
Nikdo po mě se neohlíží,
dostává mě to do potíží.
as
 
 
 
Otevírám se ti osude.
Vše co mělo být a bude,
je ve tvých rukou hňupe!
A přesto na světě zírám tupě.
as
 
 
Hledám víru v šťastný konec,
nikdy není to jistá věc,
někdy bývá to velká lest.
 
 
 
as
Stíny, buďte chvíli tiše!
Někdo ve tmě smutně píše,
v koutě samoty sám pláče.

5 názorů

j díky :D to mě nenapadlo... pokusím se to změnit hned ;)

leenai
01. 06. 2007
Dát tip
no mně ani tak jako nešlo o to "se" =D když ti to nehází odstavce, napiš tam čárku a dej ji bíle.. estetičtější řešení ;)

no mělo tam být se, pardon :), ty čáry jsem tam dal, protože mi to neházelo nové odstavce, mezery mezi slochy tak jsem to aspoň rozdělil takhle.. Žeby jsem měl v tu dobu chuť uškrtit kažého?? ;).. Dík za kritiku, budu hledat neprobadané vody, možná něco najdu :o)...

leenai
01. 06. 2007
Dát tip
Otevýrám sa je asi nějaké uklepnutí dvojnásobné.. ta oddělování bych vyhodila rýmy jsou už dost vyčpělé, ale z toho by ses mohl vypsat, časem třeba .. ale nějak nechytám ani rytmus, jako bys ho uprostřed veršů škrtil .. i když ne všude mmch. - A přesto na světě zírám tupě. - to je trochu podivné spojení a k obsahu .. mno.. taky mi tak bývá.. ale tahle vyjádření už tu byla, řekla bych, měl bys zabrousit někam do neprobádaných vod nových slovních spojení, minimálně (přičemž oceňuji, že se snažíš o nějakou formu)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru