Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příčina a důsledek ...

04. 06. 2007
1
13
2567
Autor
Knihovník
"Úsměv" ještě nikdy nikoho neučinil "šťastným" ...

13 názorů

A.H.
28. 03. 2009
Dát tip
ale je to první krok

Marcela.K.
25. 07. 2007
Dát tip
Na šestiletýho dost ,,hluboká " úvaha... ...člověk, který se usmívá, aniž by měl důvod...a důvodem úsměvu zpravidla bývá to, že je šťasný.... se pouze xiftí... úsměv, aby zdobil ...musí jít zevnitř...od srdce... :-)

jt
19. 07. 2007
Dát tip
to je blbost - když se na mě usměje nějaká kočička, jsem hned o kousek šťastnější .. ;-P

mě jo ;) a jestli tebe ne, dobře ti tak ;)

Knihovník
05. 06. 2007
Dát tip
Ano, o tom vyzkumu jsem slysel. A opravdu si myslis/te ze staci se jen cely zivot usmivat, abychom byli stastni ? Ne - usmev k tomu pomaha,ale sam o sobe nestaci. A uvozovky jsou jen na zdurazneni tech dvou slov, ty zadny hlubsi vyznam nemaji. Prislo mi, ze tam patri.

Pirka
05. 06. 2007
Dát tip
.. dík za vysvětlení - ale jo - to je jako když se člověk shrbí a narovná - tyhle vnější věci ovlivňují obsah - ale asi vocaď pocaď, čímž chci říct, že si nemyslím, že by autor byl úplně mimo : )

sidonia
05. 06. 2007
Dát tip
viz MeTB slovo od slova

pravda pravdoucí ;)* ...ačkoliv výjimka potvrzuje pravidlo :D

MeTB
04. 06. 2007
Dát tip
A proč tam jsou ty uvozovky? Jo a hm, četl jsem kdysi takový zajímavý článek, že úsměv ve skutečnosti člověka šťastným činí, protože nějak působí na prokrvení určitých oblastí mozku, a ten pak produkuje víc endorfinů... ... A proč tam jsou ty uvozovky?

Knihovník
04. 06. 2007
Dát tip
Je to narazka na "pretvarku" . Spousta lidi se zoufale snazi vypadat stastne. Obklopuji se "veselymi" vecmi, siri ideu pozitivniho mysleni, ale pritom jsou uvnitr uplne jini nez se na prvni pohled zda. Stesti usmev prinasi, ale naopak to nefunguje. Chceme-li byt skutecne spokojeni, musime pro to neco delat, ne se "jen usmivat" ...

Pirka
04. 06. 2007
Dát tip
Spadá tahle věta do kategorie "řetězový most", nebo (překvapivě) má nějaký racionální základ či dokonce hlubší smysl?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru