Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Princové, Princezny a jejich tatínkové

12. 06. 2007
2
1
1593

Dělal jsem to z fleku, ale s láskou...

Princ Prcibál pracně prcal Princeznu Pravici. Právě při předposledním příklepu přiběhl potřísněný Papá princezny Pravice. "Proboha princi prcej Pravici pořádně!" Pokřikoval pobaveně Pantáta. "Proboha Pantáto, pomyslete přece: Příklep, poklep, překlep po prcce- příšerně pracný pořízení" Princezna Pravice popošla od Prince a pokelpala pantátu po pyji. Přerývavě povídá: "Pomatenej pobudo padej pryč! Probíráme právě plno pracovních povinností!" Posmutnělý pán Posyflené provincie popošel po překrásném pokoji, přiblíživsa potiše před potemnělou podobiznu Paní Posyflené. Pana Posyflená-pobledlá, přerostlá, prcuprostá pana, přesto Pánova přijatá příživnice. Pán, poblázněný předivokým prcem Prince Prcibála, povyskočil, převřevrátl postel a jak žíznivá čára se jal prcat Jeho choť-Panu Posyflenou.

1 názor

jH
24. 07. 2007
Dát tip
Pokusy o pseudopoesii jsou na tomhle serveru docela častý, ale opravdový umění tu tvoří málokdo, ty k málokomům patříš...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru