Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lidi vás serou

13. 06. 2007
0
2
382
Autor
Halíbelí

nejsem spisovatel, neumím psát, nemám fantazii a talent, ale k**** mám názor, tak ho řeknu...

Lidi vás serou. A nebojte se, jestli teďka momentálně ne, tak brzo budou. Serou vás tak nehorázně, že byste jim nejenom zakroutili krkem, ale udělali ještě něco mnohem horšího. Mnohem. Nebudu se tady rozepisovat o všech hrůzách lidské touhy ublížit, krutě, bez slitování. Na to si pučte v knihovně nějakou knihu o španělské inkvizici nebo i takové Saw je příjemnou inspirací. Ale ne, nejsem uchylák, masový vrah, sociopat, pokřivená osobnost, říkejte tomu, jak chcete. Jsem zcela normální, vážně. Na psí uši. Jsem mírná jako beránek. Je mi líto chudáčků velryb, tuleňů a podobných mořských věcích, které jsou na vymření. Postěžuju si sousedce, jak hrozné je to lovení zvířat, jak nehumánní jsou pravé kožichy. Společně zdrbneme tu ze shora, která jeden takový má. Přitom si ta babizna Krupáčová od vedle v koutku své zkažené závistivé duše přeje, aby měla taky takový. Jo a mimochodem malé dětičky taky shledávám roztomilé. Na obrázku. V bezpečné vzdálenosti.

Lidi jsou svině. Já jsem taky pěkná svině. A vy taky, tak se tak nepohoršujte. Takže proč vás tyhle svině tak serou? Protože vy jste nejenom svině, ale ještě ke všemu pokrytecký svině. Hrajete si na to, jak všichni kolem jsou děsně blbý, jak nechápou vaši úžasnou a dokonalou mysl. Nadáváte na Bushe, vzpouzíte se konvencím a autoritám. Smějete se vymóděným bárbínkám, ale sami většinou nosíte rádoby rebelantské oblečky, styl, který má pomalu každý druhý mladiství. Vy, že jste originální a nic vás nesvazuje? Je úplně to samý, když bárbínka nechce vyjít z domu aniž by na sobě neměla vypasovaný džíny, boty na podpatku, kabelečku nike a růžovoučkou mikinku, jako když vy odmítáte vyjít bez čupr drsný černý barvy, hrotů na krku a všech těhletěch punkerskejch nebo rockerskejch(kdo se v tom má kurva vyznat) věciček. Je fakt jedno jakej styl vyznáváte, ať už jste třeba hoper, popíkáč nebo ta barbínka, vyjde to nastejno. Nejste originální(až na opravdu vzácné výjimky), jenom sníte o tom, že nepodláháte žádným vlivům. Tímhle nemám v úmyslu někoho naštvat nebo kritizovat(možná malinko), ale kruci vy se dívíte, že vás lidi ve vašem okolím serou svými názory chováním oblíkáním? Zameťte si nejdřív před vlastním prahem(ofinou). Vy je totiž serete taky, to mi věřte.


2 názory

Kili
13. 06. 2007
Dát tip
Jo, jo, hlavně positivně, s nadhledem a optimisticky

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru