Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mám tě rád

16. 05. 2001
0
0
1024
Autor
chirurg

Pro všechny holky od Libora

Mám rád malé a blbé nic a je tu hic,já chci víc, ale nemám nic,co bych ti dal, snad jen lásku a tak dál, však to znáš,vždyť to víš, co se ptaš Chci tě mít, šeptat, mám tě rád,být má však nemusíš a já nechám si o tobě zdát Najdu si jinou,co bude mě chtít, ty si dělej co chceš a nech mě být, budu pít a bude to fajn,nech mě už být, chci žít,nemám čas,musím pít, víš co,musím už jít víš co...už tě nechci!
chirurg
17. 05. 2001
Dát tip
Kdo chlasta prosim tě...jen se bavim a nechci chodit s holkou za rucicky a cumet na bednu a pit mliko a zrat orisky...chci zit

Vojtek
16. 05. 2001
Dát tip
Tak jsem Tě dostal... kam jsem chtěl.. tak jsem Tě dostal na postel.. Já jsem jemný vážně jemný džentlmen.. .. . :-)))))

Vojtek
16. 05. 2001
Dát tip
jsem vykradač cizích textů...stydím :-))))

Vojtek
16. 05. 2001
Dát tip
nounejm :-))))))

Co Ty vlastně chceš. Tak si chlastej budeš smrdět. Na holky pak budeš hledět, že se ti smějou, jak si impotentní, tak se nestyd a dopředu to radši řekni. Žádná tě pak nebude chtít, když si budeš ve svém světě hnít, tak nech toho a odhod nudu. Já snad kvuli Tobě sexysvatá budu...ehm..jsem se nějak zakuckala...to je ta tubera...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru