Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Adéla

20. 06. 2007
1
6
352
Autor
sharp shark

je to popis chvíle kterou jsem prožila

Adéla

 

Chvíle mi byla nepříjemná.Zavrtěla jsem se na svém sudu potaženém kůží a snažila se zachytit její pohled.

Nikdo ho nemohl zaznamenat přesně. Oči měla skelné a tvrdé.Zdrcené.

Její tvář byla zahalena kuřáckým dýmem.Dívala se do rohu.

Veselé okolí se nezdálo vůbec veselé. Její přítelkyně se k ní nakláněla a pod její vahou skřípala pryčna, která byla čelně ode mne.

Náhle se nepřirozeně zasmála.

Obě jsme věděly, že si musí nějak pomoci sama.


6 názorů

LaMouette
04. 07. 2007
Dát tip
no ano.. momentka takova.. Zkus klidne i netso delsiho. Pokud si nenyses jista.. ze by se TI to povedlo.. zkus dat treba vits momentek dohromady.. do jednoho celku.. by to melo nakou navaznost a tak.. to by se Ti mohlo povest.

Kandelabr
21. 06. 2007
Dát tip
pripada mi, ze tam toho uz chybi vic, je to takove ridke. okamzik to jo, ale zase mel by byt necim zvlastni, aby stalo za to o nem psat. ale povidka to byt muze proc ne, byt kratka.

Honzyk
20. 06. 2007
Dát tip
p.s. jinak napsany kultivos, vo tom zadna....-)

Honzyk
20. 06. 2007
Dát tip
...povidka , myslim, neni v zadnym pripadku-), spis miniatura... ma atmosferu,to jo...ale i kdyz moc rad si domejslim a mam rad, kdyz autor mi necha dost prostoru na my domysleny ulety, tady teda chvilema citim az vakuum nejaky, a to mne docela mate, priznavam....

jarouch
20. 06. 2007
Dát tip
I když si nejsem jistý, zda-li bych to osobně zařadil do povídek, je to moc pěkná momentka, každý si pod tím může představit něco jinýho, i já si představil... sám sebe v takové situaci. Pěkné. *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru