Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holky z bohatejch rodin.

23. 06. 2007
1
3
519
Autor
suvurov

Ps:sem Dis.Tak me nerpudte hrubkama.Az bude cas dam to opravit.ted cas na me nema nikdo.Pokud budete na me machrovat s pravopisem tak jen pouze v tom pripade ze mi predlozite text uz spravne opraveny. Pak si tam piste co chcete. Diky

Člověk by si o mě myslel že sem měl to štěstí na holky z bohatejch rodin ale není tomu tak.Tahle událost mě poznamenala napořád a od bohatších mladých slečen sem si dal  pěknej odstup.Vlastně moje jediná současná přítelkyně pochází z poměrů normálních a já sem celkem spokojenej.

Vlastně mimo mě je chudší už jen bezdomovec a to už je co říct!A tak při hledání partnerek sem překročil třikrát bludnej kořen až sem narazil na naivní a tupoučké slečinky z "vyšší společnosti"!

Skutečně vám přísahám že sem na ně opravdu narážel velmi náhodně nenuceně a necílevědomě.Ale to mi nebránilo vysmívat se jejich neskutečné tuposti a neschopnost řešit běžné problémy.

Tak mi jednoho dne zazvonila Vendulka třebaže věděla že se léčím s lehkým otřesem mozku přesto mi takovým zvlášt´ lehounkým a podmanivým hlasem pravila "přijed´ sem sama doma".No tomu se skutečně nedalo odolat a tak na vzdory nebezpečnému úrazu hlavy kterej na mě mimochodem nezanechal žádné následky sem se vydal se svojim modrým šípem(škoda favorit)rychlostí blesku za ní.

Moje auto se řídit nedá.Moje auto se dá jen "pilotovat" a proto po dvaceti minutách velkého strachu v pilotní kabině sem dorazil před ohromný dům.Skoro už jako rovnoprávný člen rodiny.V tom domě sem vevnitř nebyl byla to moje premiéra a hned ve dveřích  mě zaskočil zákaz zouvání.Prostě a jednoduše se tam chodí v botách a uklízí jim tam třikrát týdně jakási úklidová četa.Člověk z normálních poměrů je v takových situacích zvyklej se do cizí nemovitosti vmísit v ponožkách nebo bačkorách ale do toho dne sem myslel že chození v botech je normální pouze v amerických filmech.

A protože sem nepřijel na  exkurzi nějakého zámku proběhla zevrubná prohlídka skutečně zevrubně a skoro první místnost kde sme se usadily po nutné prohlídce gobelínů byla tolik milovaná a mě blízká kuchyně.Tohle misto mám ze všeho nejraději hned po Wc kde si čtu vklidu blesk či jiné tiskoviny a kde tyto tiskoviny obvykle taky zanechávám.Vlastně noviny na Wc je důkaz moji předexistence...

 

A protože  naše nemastná a neslaná diskuze začala být skutečně nudná a aby nebylo trapné ticho tak sme počali dělat to co obvykle mladí spolu dělají když sou spolu a nikým nerušeni.No nebudu vás napínat nebylo nic.Zazvonil telefén a ona pochopitelně při svoji tuposti musela ihned ho jít zvednout.Oba sme nemohli tušit že tenhle telefon nám překazil slibnej vztah...

 

Asi po pěti minutách kdy bylo podle vzdáleného hlasu jasno, že hovoří s nějakou kamarádkou o nehorázných blbostech sem se začal skutečně  nudit.Tak mě nenapadlo nic jiného než si pořádně prohlédnout jak si taková bohatá rodinka vůbec debužíruje.Všem bodrým jedlíkům je už ted´jasné kam zamířily moje kroky.Ano sice sem se cestou k ledničce polekal vlastního obrazu v zrcadle ale dorazila mě lednička.Byl sem doslova šokován jejím obsahem.Ano i slušný člověk by řekl že je tam velký kulový ale já říkám že tam bylo spíš pěkný hovno. Akorát v hrnci polévka s divnou škraloupovou konzistencí nevábného vzhledu a zápachu...No byl to prostě děs.Abych si spravil chut´prohlédnul sem si příborník který jim je tam evidentně kničemu a ještě lahve vína  dobré značky.

 

Vtom se vnořila do místnosti Vendulka a s rozjařeným výrazem řekla že má  hlad a že si ohřeje polévku kterou sama vařila a ptala se jestli si ji dám taky.Já ihned vzhledem ke svému stavu  si vymyslel že  ještě doma sem obědval a že si sní bohužel nedám...¨

Načež mi bylo odpovězeno "ale já sem ji vařila pro tebe"takovým zvláštním a podmanivým tonem že každému normálnímu člověku dojde že v příštích pár minutách bude muset předstírat chutnost údajne bramborové polévky kterou sem mezitím dokázal překřtít na "skorobeton".Nepomohli ani zoufalé výmluvy na lehkej otřes mozku a dietu kterou sem měl nařízenou.

A pak nastala ona osudová chvíle...započalo krmení.A to doslova.

Zkoušel sem ještě dělat drahoty a v naivním pokusu sem se od ní nechal krmit stím že mi to alespon´nepřijde odporné.Co vám budu povídat.Takhle hnusnou potravu moje huba ještě nežrala. Ale ouha asi po 10 lžičce se to semnou začalo točit a ja bohužel musel skutečně běžet se jít urychleně vyzvracet,Málem sem to nestihnul když sem místo dveří od Wc otevřel dveře ložnice ale nakonec to dopadlo dobře.Jídlo sem vydal tam kam by ho každá sebekritická hospodyně stejně vylila a trochu mě rozveselilo že na Wc sem seznal jistý pokok.Povaloval se tam totiž Reflex...

Z plánovaného společného večera tedy sešlo přítelkyně se zamknula ve druhé koupelně a docela nahlas plakala a odmítla vyjít ven.Tak sem si ještě zakouřil na jejich velké terase a odjel.Druhý den mi přišla prostá a jednoduchá SMSka která nadobro umrtvila náš vztah.Byla to krátká známost.Ale před týdnem sem jí potkal na pěší zoně když sem vycházel z lékarny a vedla si sebou neuveřitelně bledého a hubeného mládence.No chudák...Já sem spokojený se svoji nynější známostí a vařit dokonce umí!!!

 

A jaké ponaučení si z toho může vzít člověk?Asi jenom takové že při vstupu k bohatým lidem se nikdy nezouvejte!


3 názory

těša
25. 06. 2007
Dát tip
se musíš nechat zvát na obědy.

Docela vtipný,ale pravopis fuckt tragic :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru