Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kde je vojín Kotaz?! A další?!?!

25. 06. 2007
1
10
1280
Autor
Coupe

když něco nevím, tak se ptám....

Je tu jedna věc, které nerozumím.

O polední pauze si k obědu zakousnu párek, uvařím kafe a otevřu Písmáka, že jako mezi náročnou prací inkasisty regionální firmy produkující lepenkové produkty, především krabice, tedy že mezi prací dám pauzu a hodím nějakej relax.

Otevřu a koukám: dvě tři avíza, žádná kritika (nojo, vždyť já vlastně nepíšu, já jen kritizuju) a teď hlavní stránka:

a koukám: "lži o Václavu Krištofovi" na první místě.  Podivný název, leč zaujal. Otevřu - hle zmínka o tv Nova.  Autor přípěvku lehce humornou formou poukazuje na to, že  v pořadu snad byly nějaké podivné informace o jmenovaném. Proti tomu nelze ve státě, který razí svobodu informací, nic namítat, soudím. Tedy proti poukazování na to co kdo viděl slyšel četl v médiích. Ostatně je na každém, aby si udělal názor sám, zajímá-li ho to. Já budu muset počkat do večera, systémák nám inkasistům přehrávání videí na netu netrpí.
Možná bych skončil u toho marného kliku na stránku a přečtení celkem vtipných reakcí, kdyby tato upoutávka nezmizela během 12 minut z hlavní stránky a během dalších <10 minut nezmizla vůbec.
Teď si teda seženu myslím co nejvíce informací, i večer si archív tv Nova přehraju, bo tam musí být něco příšerného, když se o tom ani nesmí mluvit .

Kvůli normálnímu odkazu na  informace pořadu tv Nova to přece být nemůže, ne? Protože kdyby šlo jen o pořad, tak jde především o to, jestli podal pravdivé nebo zkreslené informace. A pro ten případ by mohl pan Krištof či někdo mu blízký podniknout řadu kroků - přičiniti zde poznámku, že Nova se mýlí, vydat oficiální prohlášení, podat žalobu...

Takže se obávám, že je to mnohem mnohem vážnější a na zemi zaútočily ještírcí ruku v ruce se stroji s matrixu.

Otázka jen je - proč vlastně zmizela obyčejná upoutávka? Kam zmizeli JIKO a Pišta Hufnágl? Má se i tv  Nova obávat zmizení svého archivu? Je ta zmizela informace jako to zaklínadlo, které si kdo přečte, zkamení a chce nás laskavá majitelka chránit před osudem válících se kámenů?

Anebo  si jen někdo vyřizuje účty při první vhodné zámince??!

Nevím, nic nevím - a ani nevím, jeslti mohu doufat, že se dozvím, anebo jestli jsem v tomhle textu někde nechtěně vybočil z pravidel Newspismakspeaku
a budu taky okamžite smazán jen proto že se ptám?

 

 


10 názorů

A je to tady.

dva_karlove
25. 06. 2007
Dát tip
No potěš...

tak jsem se do těch dnešních děl pustila zgruntu a od podlahy... každému z nás dám tip a ten kdo přežije bude světlem následujícím generacím!

Zvrhlík
25. 06. 2007
Dát tip
"Má se i tv Nova obávat zmizení svého archivu?" - Lol! Stanislav_Gross: Nebuďte tak investigativní a bulvární sakra:)) - Jo, Staníka to stálo křeslo. A to se přece nesmí opakovat!

stačilo by wellu.cz

dva_karlove
25. 06. 2007
Dát tip
Možná bysmě měli bafnout server, a mrsknout ho do tý škvíry v Mordoru... :)

Nebuďte tak investigativní a bulvární sakra:)) Obcházejí krajem a jsou všude kolem nás! Kdo? Ti jejichž jméno se nesmí vyslovit. (pak si všichni bojovníci odplivnou na znamení toho, že ví o čem mluví)

dva_karlove
25. 06. 2007
Dát tip
Ano, bode 2 jsi trefil hlavičku na hřebíček... Ale asi bychom se měli víc zajímat o levoty v jiných podnicích....

Coupe
25. 06. 2007
Dát tip
Tak jsem si právě přečetl "vysvětlení". Vzhledem k tomu, že jsem upoutávku i část reakcí přečetl než je majitelka smazala, a rozhodně na mě nepůsobily jako že je to takhle: "Důvodem jejich konání je čistě osobní a dlouhodobá averze vůči mé osobě, nikoli touha po spravedlnosti, .." jak se nás snaží bez možnosti reagování na její oznámení přesvědčit majitelka, jsem celý zmaten. Jestli bylé něco v tom, co jsem nestihl přečíst, těžko říct. Zajímalo by mě: 1/jaká pravidla tohoto serveru porušili ti smazaní? nebo jsou tu pravidla pro srandu karlí.. pardon králíkům a o blokování uživatelů rozhoduje, jeslti jsou majitelce smypatičtí? 2/ je tohle literární amatérský server spolupracující s Literární akademíí jak má na úvodní stránce (potom by bylo logické, že uživatele serveru zaujmou zveřejněné informace o Literární akademii nebo lidí s ní spjatých) nebo to je na první stránce pro srandu karl...já vím, králíkům pořad? 3/ proč není v pravidlech nebo na úvodní stránce nápis: tady se smí jen to co majitelka výslovně povolí? 4/ za jak dlouho zmizí tenhle text a kdy mě zablokuje? 5/ za co to bude?

dva_karlove
25. 06. 2007
Dát tip
Možná by TV Nova ráda věděla, čím její reportáž pokračuje. Proto, děti - archivujme! :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru