Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

heslo dne

30. 06. 2007
3
13
984

"KDO MAŽE, TEN JEDE." VELLA


13 názorů

A.H.
28. 03. 2009
Dát tip
a kdo nemaže?

Nicollette
30. 06. 2007
Dát tip
30.06.2007 20:45:38 Nicollette redaktor Jsem proti smazání Fouckaulta, byť s nim mam jakékoliv vztahy... proti smazání Noeho, papoucha a několika dalších v dnešním dnu. Mazat neni řešení, není to ani postavení se problému... stop. a k tomu názoru jsem nedošla teď v tuhle chvíli, ale už když byl smazán jeden muj nick a zablokován Fouckault a další.... tečka. nic dalšího vysvětlovat nebudu.

Nicollette
30. 06. 2007
Dát tip
to seš trochu mimo ne... co si takhle nejdřív něco zjistit co se děje kolem a pak pindat do větru.... já taky nejsem pro mazání ani blokování tvého nicku, tak si nejdřív prosím zjisti informace, než něco takovýho povíš si to taky užij no

blues_fay
30. 06. 2007
Dát tip
Nicollette: Je mi líto, ale "co sme si, to sme si" rozhodně neberu jako omluvu. Rovněž smazání textů a zablokování nicku eowi za výše uveřejněný text (protože jistě to není za trest za to, že žiju s někým, kdo šéfstvu nevoní, že ne?) nepovažuju za etické a legální. Takže si to tu vespolek pěkně užijte.

Nicollette
30. 06. 2007
Dát tip
blues růčo si di vyřizovat s člověkem co se tváří jako tvůj kamarád nevim na co narážíš. chceš kritizovat i to že nesouhlasim s vellou v mazání nicků? to asi nemůžu ani pípnout aby to píp nebylo zkritizováno že ale.. co sme si, to sme si

blues_fay
30. 06. 2007
Dát tip
JS: Jdeš obhlížet místo summitu a klást pasti? ;-)) pa, vracím se ke kazuistikám...

blues_fay
30. 06. 2007
Dát tip
Janek: Tak to raději bloklá!! A nikdy jinak!!! ;-)))

blues_fay
30. 06. 2007
Dát tip
Za Nicollette!!! Prolog "Vážení Písmáci, během uplynulých pěti dní se ... velmi vyostřily osobní výpady ze stran některých uživatelů ... Vzhledem k tomu, že smazaní uživatelé nebyli schopni a ochotni ustat ve svém útočném jednání, nebudou jejich účty obnoveny. Nadále již nebudu tolerovat osobní výpady ... a ani útoky v kritikách. U uživatelů, kteří nebudou schopni se zdržet nadále výše uvedeného rovnou přistoupím k blokaci jejich účtů či ip adres a to i s rizikem, že poklesne návštěvnost serveru... Děkuji za pozornost, Vella" Výše zmíněná redaktorka se před několika dny v diskusi k Pištově Anketě vyjádřila "...to se má ta tvoje umělohmotina na co těšit..." a pak také "...tys to byl, kdo řekl, že je to bývalá prostitutka..." (bohužel nemohu citovat doslova, diskuse i dílo byly zabity). Když jsem si to přečetla, zalila mě limbickosystémová první vlna emocí a chtěla jsem si to s výše zmíněnou vyřídit růčo mezi čtyřma pěstma. Ale pak jsem si přečetla pár jejích dalších reakcí a uklidnila se. Ne, nejde o mě. Dnes, po uveřejnění Prologu, se o ni bojím. Aby nám tu ještě dlouho mohla dělat společnost a nebyla taky zablokována. I s rizikem, že pak jistě poklesne návštěvnost serveru... P. S. Píšu z Ruska, neb sdílím domácnost, zvířata a PC s jedním rebelm, který nepouživ zdaleka takové výrazy jako slečna výše, byl dnes zcela zablokován. LIDÉ, BDĚTE!!! .................................................... Jsem tohle dílo ;-))

A KDO SI?

blues_fay
30. 06. 2007
Dát tip
taky jsem smázlá ;-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru