Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cestou do nemocnice pani Velle od Honyzka

30. 06. 2007
1
21
794
Autor
kasparek

....to uz je fakt moc....

Vello,

nechapu, proCs zablokovalas mou >IP adresu....asi proto, ze mne ceka zejtra drsna kapacka...; ale nechci citove vydirat, takZe strucne, protoze jsem venku nacerno:

v pondeli   NA VEDOMI :

Jachym Topol... RESPEKT, MUJ KAMOS, SE NA TEBE OBRATI, SNAD V TYDNU...WE SHAL SEE

DALE:   Reflex, Lidove noviny, TV Nova tiskova mluvci a Radek Johh, pod nejz  OJ spada,

 

 

PLUS:           Mf  DNES A DALSI PERIODIKA, KDE MAM BYVSI KOLEGY...A , NYNI, PROSIM, O TVOU POZORNOST :

 TELEFONOVAL JSEM  TEZE DO SEKRETARIATU OMBUDSMANA, OTAKARA MOTEJLA, KJDE HLEDAJI PARAGRAFY, JEZ  BY NASTALOU SITUACI RESILY:

       JA NESNASIM VYZHROZOVANI, ALE POKUD TOTO DILO BUDE SMAZANO,- A BEZ ODPOVEDI ...¨¨¨... VER, ZE BUDES MITI Z OSTUDY KABAT....TVE SVEVOLE  VCETNE TVYCH  POSLUSNYCH REDAKTORU JIZ BYLO DOST, A, NESTYDIM SE NAPSAT, ZE ZA TOTACE MNE OTAKAR MOTEJL HAJIL, A VELMI USPESNE. -  VIM, CO OD NEJ  MOHU CEKAT....PROSTE ZNA MNE CCA TAK, JAKO JA JEHO.

S POZDRAVEM HONZYK 


21 názorů

Honzyk
05. 07. 2007
Dát tip
..jen se nedelej)))))))

dadíková
05. 07. 2007
Dát tip
je to větší celý....než by mělo, to neumím zatím moc....:)

Honzyk
05. 07. 2007
Dát tip
no cumim...ale sou to zebry:)))))))))))

dadíková
05. 07. 2007
Dát tip
viděls jak jsem naskenovala ty tvoje žirafy? :)

dadik
02. 07. 2007
Dát tip
Vello a co ta honzykova adresa? prosím...on se teď sám ptát a domlouvat nemůže...díky

alternic
01. 07. 2007
Dát tip
Hmmmmm.. Je to tedy tak.

dadik
01. 07. 2007
Dát tip
ted mi došlo toto, taká já nevím...: Paní Dadáková, dnes pojedu ještě za paní Rybovou, prý na ni máte telefon, a , jak si František přál, zkusil jsem vše, snad to nepopletu. Udělal jsem, jak mi včera večer napsal, dneska je už na kapačce a je to tam opšlivý moc. Ale já napsal do té kolonky honzyk a tečky místo hesla naskočily samy, a hned objevila se zpráva vpravo nahoře: adresa IP je zablokována. Zde jsem byl jen umýt nádobí mu a zalít kytky, abych mohl říci o všem paní Rybové, která Vám zítra napíše zprávu....on mohl se v kavárně jako honzyk přihlásit, ale , řikal v autě, že nedostal by se na hlavní stranu a smál se, že založil tedy heslo kašpárek. Četl jsem podle seznamu autorů (kašpárek), jak o tomto hovoříte, a má tento počítač od paní majitelky zablokovaný, to je pravda pravdoucí. Píšu, abyste to věděla - zítra Vám zavolá Hanka \Rbová, bude volat p.doktoru., ale podleloňska biude Franmtišek tři dny mimo, ale vše dobře dopadne! S pozdravem hezké nedělě a podobně Bohouš Ráliš

dadik
01. 07. 2007
Dát tip
taky si to tak vysvětluju

alternic
01. 07. 2007
Dát tip
Není smazaný, má asi jen zablokovanou tu IP adresu - tak se na Honzyka může z kavárny přihlásit..

dadik
01. 07. 2007
Dát tip
vlastně je to to logický, zkusil to z kavárny a šlo to odtud...asi..pak ale nerozumím kdo ho zablokoval, když ne Vella? ale nebudu to pitvat, protože to nemůžu dokázat atd...

dadik
01. 07. 2007
Dát tip
založil ho podle všeho tam, ale na Honzykovi někdo byl včera 17.23, což je divný.....nikoliv na honzzykovi

alternic
01. 07. 2007
Dát tip
Vella : Tady v komentářích je napsáno (v té zprávě od člověka, co vezl Honzýka do nemocnice), že toto dílo posílal z intrnetové kavárny. Pokud si ten nick založil těsně před tím, založil ho pravděpodobně taky tam..

dadik
30. 06. 2007
Dát tip
chtěls něco jeho

dadik
30. 06. 2007
Dát tip
Františkovo

romale
30. 06. 2007
Dát tip
fajn dadi!

dadik
30. 06. 2007
Dát tip
otazník tam být neměl ode mě..

dadik
30. 06. 2007
Dát tip
tohle mi došlo z Honzykovýho mailu? Vážená paní, František je již v nemocnici, jsem jeho kamarád Bouhouš Ráliš, učí mne s počítačem, jen stačí kliknout...Dnes jsem byl za Ondrou svým synem kvůli vysvědčení a vezl Františka do nemocnice. On odtud z domovamůže posílat jen zprávy - již jsme zde byli jednou, říkal, že píše, myslím, vám...nevfím to ale přesně.Protože se nemůže vyjádřit na literárním písmáku -proto jsem mu zastavil u internetové kavárnny zde dole na Žižkově, kde platil 22 Kčs, aby poslal zprávu "majitelce". Zítra má těžký den, ještě si vzpomněl, že zde má nějaké věci. O víkendu se dá z nemocnice jít, ale jen na otočku. Nerozumím "přihlášení? ale zhruba v té době psal majitelce, jak píšete Vy, z kavárny. Tady se mu objevila jen bílá obrazovka. Já nyní musíám, zase jít jezdit, ale vše zde je v pořádku - až pojedu centrem, dám Františkovy jeho věci, které si nevzal. S pozdravem BR.

Kili
30. 06. 2007
Dát tip
Zrovna tebe, Honzyku, jsem tu měl rád :-( Všechno jde do kopru...

alternic
30. 06. 2007
Dát tip
Mohl bych se zeptat, kdo teda Honzyka smazal a zablokoval mu IP adresu ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru