Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

IV.

01. 07. 2007
2
10
1127

30.06.2007 17:42:40 Bibi Violet A mě už sere jak se mažou lidi, které čtu... kde je sakra papouch? Proč se tu někdo maže? Proč se blokují IP? IP se dá sehnat do pár vteřin jiná a smazaný uživatel se znovu zaregistruje! Uvědomujete si páni admini, že to schytávají právě ti návštěvníci, co tu chodí číst jejich díla??? Mazaní nicků je hloupý koníček! Takhle se problémy s nepohodlnými návštěvníky webu neřeší!

Proč se tu mažou Ti nejaktivnější, nejplodnější a nejlépe píšící Písmáci?

Dodatek:

Je snad Velliteským záměrem, aby poklesla úroveň Písmáka?


10 názorů

To jsem říct rozhodně nechtěll. Mysllell jsem, že takových, jakos Ty, je fakt škoda, narozdíll od poslledního vakovllka na světě, který nemá pro nikoho žádnou vellkou cenu. A abys věděll, můj pravej nick odchází do exillu z tohohlle "domográtickýho" serveru. ;)

Asi proto, že pro Písmáka jsem jen bezprobllémová nulla? :)

Rabb
06. 07. 2007
Dát tip
ešče bych doplnil francouzku.. ..ani admini nemají s mazáním nic společnýho.. ..na to bacha! možná i mozarta! :-)

LaMouette: Díky za reakci. Ohledně redakce si uvědomuju chybičky a opravuji. ;) Bibi: Díky. Kdybys měla ještě něco, můžeš mi to napsat, já to přihodím do sbírky. ;) -> A to platí pro všechny. ;)

LaMouette
01. 07. 2007
Dát tip
mno.. zamerem redakce to rozhodne nejni.. pac redakce jako takova nema s mazanim nicku nits co do cineni.. To je secko hra na Velline pisecku.. cili s takovejhlema dotazama asik bude lepcejsi se wobracet na ni mno..:-))

(Avízo bylo samozřejmě určeno Bibi.)

Dovolil jsem si Tvá slova použít v prologu. Pokud Ti to bude vadit, smažu to. Jinak díky. ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru