Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Esquire Leenai

14. 07. 2007
7
7
1918
Autor
Bulvár

První ze série návrhů obálky časopisu :-)


7 názorů

leenai
14. 07. 2007
Dát tip
Poslední přeživší reportér - měsíčník na dračku - slovo se zákulisí.. Byly to opravdu neprané ponožky? Soudce podplacen! Píckleti zbývá posledních pár hodin života! Poslední přání!? Porota oněměla hrůzou!! Olivové zábaly - vždy svěží pokožka, nenechte se překvapit sluníčkem. Manželka trvá na rodinné dovolené!? Naučte se vyjednávat! Rady a tipy na letní zahrádku - roubování.

Dero
14. 07. 2007
Dát tip
Jan Tleskač se mstí! Budova Reflexu v rozvalinách! Poetova smrt je opředena otazníky! Zdrcená matka přiznává: "Okusoval mi závěsy!" Pejskaři na Ústecku tonou v slzách!

leenai
14. 07. 2007
Dát tip
výjimečné vydání jen pro Vás!: Odvážný investigativní novinář pod drnem!!! Slepičí prdelka promluvila! Ukecaný poeta z Brna se udusil vlastními ponožkami! -zdá se, že Líný Nevinný Úsměv má prsty v mafii - vražda z vězení!? Sledujte žhavou stopu aféry, mrtvých přibývá! Sníme psy?

Dero
14. 07. 2007
Dát tip
Prognózy nejsou příznivé! Píckle odsouzeno k trestu smrti! Reportáž psaná na oprátce! Nahlédnutí do míst, kam i bubáci chodí po dvou! Na obrázku je Leenai, dámy a pánové! *

leenai
14. 07. 2007
Dát tip
no a už se to provalilo =D =D co ta fotka tam?? kdo to je?? .. Exkluzivně v tomto čísle!! Nepřehlédněte!! Hvězda písmáka napadena! Přežije JiKo drastický útok prozrazeného pícklete?!! Rozhovor s ošetřujícím lékařem!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru