Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Papouch mohl zabít dítě!

16. 07. 2007
4
23
2641
Autor
Bulvár
Šokující událost se stala minulý týden na trase Strakonice - Brno, kdy nezodpovědný řidič papouch zvrhnul ještě horkou a nevypitou kávu do klína těhotné ženy ze střechy svého vozu, kde si kávu předtím zapoměl.

Lze mluvit pouze o štěstí, že Gorgona měla na sobě jako na zavolanou padesát kusů Nedělního Blesku, který prosakující kávu zčásti ochladil a zčásti zastavil.
"Vidíte že investice do bulváru se může vyplatit!" uvedl na náš dotaz mluvčí internetové verze deníku Blesk.

Podle mínění odborníků ovšem přestože filtrací přes novinový papír byla síla kávy hodně oslabena, mohlo dojít k intoxikaci plodu mladé matky kofeinem. Policie proto neváhala a zahájila trestní řízení. Zdali se bude jednat pouze o přestupek nebo trestný čin rozhodne státní zástupce do pondělka.

Zatím je Papouch stíhán na svobodě pro veřejné ohrožování.

23 názorů

Oldjerry
19. 07. 2007
Dát tip
Zpráva místních novin : Jistý papouch tvrdí, že má dítě sám se sebou... dítě ovšem tvrdí, že není papouchovo. Papouch se hájí : já nejsem papouch toho dítěte. Obrácený svět : otec jistý, matka nikoli... Zprávy z Bratislavy : Pod papouchem kraj Dunaja...

papouch
17. 07. 2007
Dát tip
tam měl být smajlík!!!

papouch
17. 07. 2007
Dát tip
....... nejsem vztahovačný, jsem jen blbýýýýýýýýý :-))) Ale pro to kafe si jdu!!! :-)))

leenai
17. 07. 2007
Dát tip
papouše, kdybys nebyl tak vztahovačný, tak by sis všiml, že mluvíc o staříkovi neopouštím téma Mikuláše ;)

papouch
17. 07. 2007
Dát tip
stařík, jo???? já vám ěščě ukážu!!! jdy si pro další kafe!!

leenai
17. 07. 2007
Dát tip
=D .. v klidu, už mi došly jedusliny já bych se přimlouvala za papouše, pač co se může stát Mikulášovi?? Však je to dobrosrdečný stařík s pevným kořínkem a kdyžtak má berličku.. a pípáček to tak stejně nemyslel, reportéři to akurát jako vždy nafoukli, no né? =)

martinez
17. 07. 2007
Dát tip
zvaž to Gorgono, podívej se na něj - už nám strachy zezelenal a vy dva nejste zuřiví ale šílení reportéři!!!

Gorgona
17. 07. 2007
Dát tip
A co teprve až se případná intoxikace projeví po porodu Budu hlasovat pro TREST SMRTI!!! - nebo alespoň vstříknutí viru Ptačí chřipky přímo do žíly:)

leenai
17. 07. 2007
Dát tip
Splašený násilnický pták na útěku! DNA rzi pozměněno, Greenpeace jásá - koroze plastu na pořadu dne! Gallén odmítá vydat protilátku! Hledá se Maršálova živoucí mrtvola. "Našli moji ráthcové?" ptá se vzápětí netrpělivý premiér. Hrůzné odhalení! Káva byla s teinem!!

Dero
17. 07. 2007
Dát tip
Oběti v Praze se počítají na desetitisíce! Reznou mříže papouchovy cely? Epidemie znovu zasahuje: Kovářova kobyla chodí bosa! Majitel čerpací stanice věnoval tisíc litrů benzínu na charitu! Lucie Bílá: "Doufám, že Aneta to schytá první!" Na pomoc v boji proti rzi povoláno letectvo USA! Tragédie nad Atlantikem!

leenai
17. 07. 2007
Dát tip
Kde se vzala cisterna vroucí vody? Policie váhá. Pod vlivem mutace ptactvo plešatí! Konec holicích strojků v Čechách?! Gott prozrazen! Zlatý slavík ze železa! Pod vlivem vzniknuvší pandemie prudce klesly ceny lízátek! Skandál roku! Koroze na voze! Už i Pražané chodí pěšky!!

Dero
17. 07. 2007
Dát tip
"Přišlo to tak náhle!" popisuje kombajn Motokáry propuštěny z vazby Při rekonstrukci případu "papouch" opařen policista! Blesk: Dítě zachránil Blesk! Epidemie rzi zmutovala, nyní napadá stěhovavé ptactvo! Zlatý slavík Gott: Obávám se nákazy!

leenai
17. 07. 2007
Dát tip
Biologové volají - Nebojte se rzi trávní! Davová hysterie zachvátila Čechy, zavřou se všechny sběrny kovu?! Šílená tříkolka stále na útěku! Zmýlená neplatí - policie čelí nařčení z trapného zatčení skupinky tříkolých motokár! Druhé pumpařce vypumpován žaludek, přežila!

Dero
16. 07. 2007
Dát tip
Pandemie rzi zasahuje v Jihomoravském kraji! Zákeřné chorobě podlehlo již 15 tříkolek a jedno jízdní kolo! Jakou roli hrají v kauze mrtvých tříkolek papouchovy krokodýlí slzy? Kolo Jana Tleskače se v Argentině zřítilo s padesáti pasažéry na palubě! Opustila rakovina železa Starý kontinent? Na Domažlicku vybíjeny celé chovy mladých koloběžek! Strojař kroutí hlavou: To jsem ještě neviděl!

Oldjerry
16. 07. 2007
Dát tip
MARTI - NEDĚLEJ TO - BUDEŠ ODVRZNUTA PLÉNEM....

martinez
16. 07. 2007
Dát tip
já bych se onoho individua snád aj zastala... na mne kafe nikdy nevrh... teda nezvrh a k mýmu dítěti byl vstřícnej... esi zaplatí pořádně, budu svědčit v jeho prospěch! :oD

Oldjerry
16. 07. 2007
Dát tip
Papouchu, papouchu - a já ti tak věřil....

leenai
16. 07. 2007
Dát tip
stejně jako u všech bulvárů, které se mi nedopatřením dostanou pod oka, beru si ty hrupky osobně!! =)) mimochodem! V příštím čísle exkluzivní rozhovor s napadenou! Přizná se násilník před soudem ke svým činům?! A proč rodinu jedné z pumpařek přejela zběsilá tříkolka??

sidonia
16. 07. 2007
Dát tip
dobre formulovanej nadpis.. uoplne vyzyva k reakci: a proc to neudelal!?... nebo neco takovyho:)))))

Dero
16. 07. 2007
Dát tip
Byl jsem u toho. Musím se teď schovávat. Obě pumpařky nenadále zmizely a jejich rodiny zaraženě mlčí! V noci mě budí zvuk klovajícího zobáku...

No vydíte to? Copa sem tento... říkala jako..? Mně bil hnet ten papouch nebo jak si říká vod počátku divné ... no dyk se na něj poďývejte - dlouhý vlasi, eště náučnice v uchu mu chybý, bůchví kde je potetované a vůbec, víš jak...! filtrace mladý matky nebo jak to pýšou, no dyk je strašný!!

Bulvár
16. 07. 2007
Dát tip
Musíš sledovat dění, jen tak budeš v obraze .))

kolous-ek
16. 07. 2007
Dát tip
..to jsou věci tady....a deNNíku..? ---pak to je opravdu BULVÁR... tam je taky chyb jak máku...:D DDD: "podle mínění odborníků ovšem přestože(?:D) filtrací přes novinový byla síla kávy oslabena" snad opsáno přímo z citovaného deníku ...a kdo je to ten papouch..? Další celebritka..? Díky za odpověď k nám do lesa...:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru