Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zmatená v horách

16. 07. 2007
5
23
1381
Autor
Tajuplná
Zmatená v horách
Bloudění v pustých horách,
v těsné blízkosti muž je drahý mému osamělému srdci a jen on tuší,
jak bodá do mě bezcitná svá slova.
 
Večerní hra při vinném oparu a hluku,
cítím jeho letmé dotyky na mém unaveném těle,
které se vášní chvěje.
Neustálý boj s mým já nedokáže říci ne!!!
Dvě těla ležící vedle sebe jsou si tak blízko - daleko...
 

23 názorů

kapitan
09. 08. 2008
Dát tip
Pro mne známá..tuhle situaci jsem prožil.Kdo jsiEmo

Santi€
06. 03. 2008
Dát tip
chápu...a ty barvičky to umocňují

Tajuplná
23. 07. 2007
Dát tip
tak utacna, fakt nejsem....a vubec si nemyslim, ze je basen vyborna...jasem naprosto v pohode a o nic nejde :-)

Oldjerry
22. 07. 2007
Dát tip
Tajuplná - tak o co ti jde ? co chceš ty udělat z básně ? Já ti napsal, co si myslím. Ty to odmítáš (to je v pořádku - tvé právo). Tak mne ovšem nepřesvědčuj, že je ta báseň výboirná - prostě se o tom už nebav a já, když zjistím, že o mé názory nestojíš, přestanu psát sám.

leenai
22. 07. 2007
Dát tip
Jerry ;) tohle už jsem neměla ani v patě.. autorce - nebuď tak útočná, koušeš kolem sebe tam, kde ti lidé chtějí pomoct, nebo poradit a jestli o to nestojíš, nedávej "díla/básně" do arény ;))

Tajuplná
19. 07. 2007
Dát tip
Oldjerry: a jsi si jist, ze mi jde hlavne o to udelat z basne dilo????

Oldjerry
19. 07. 2007
Dát tip
Dobře - asi to nebylo přesné s tou originalitou, ač se to dalo odvodit : ten nick není originální, to bych mu odpustil, ale je podbízivý. Tady už bych byl ve střehu.... a jinak ? No ani ještě lepší argumentace z té básně neudělá dílo.

Tajuplná
17. 07. 2007
Dát tip
a to je preci na tom to uzasny...kazdy to proste vidime jinak :-)

Ay´Le
17. 07. 2007
Dát tip
kdyz to je fakt hodne na jednotlivci..nekomu neco pripada originalni je z toho nadsenej a nekomu to samy muze pirpadat trapny..

Tajuplná
17. 07. 2007
Dát tip
no ja tim nemyslim to, co jsem napsala...jen jsem chtela rozvirit tema originalita...

Ay´Le
17. 07. 2007
Dát tip
jo ale je to hodne diskutabilni..tohleto je jen takovy popis psali ti ze to neni originalni? neim necetla jsem predchozi kritiky ale vyrazy typu osamele srdce..to napsalo uz milion lidi pred tebou..tudiz originalita nulova:)a uz by se to dalo povazovat za kyc ale jak jsem rekla je to jen na cloveku samotnym co si pod tim slovem predstavi

Tajuplná
17. 07. 2007
Dát tip
v tom pripade jsme kazdy v necem originalni a originalitu tvorime a nemyslim tim jen basne....

Ay´Le
17. 07. 2007
Dát tip
co je originalita..? je to sice individualni pojem lec vseobecne je to neco netypickyho..neco novyho..svyho..neokoukanyho mne?

Tajuplná
17. 07. 2007
Dát tip
Dikes za vase pripominky...pro nekoho to muze byt amaterske a o nicem, ale i tak je to vystizne popsana dana situace :-)...a k tomu nicku - nesnazim se byt originalni nejakou prezdivkou..proste me to tak napadlo, kdyby tam byla misto toho zubatice ci co zmennilo by se tim neco??A kdyz uz jsme u toho, co je to vlastne originalita!!!!!!!

Ay´Le
17. 07. 2007
Dát tip
popsane je to s prominutim dost zalostne..

leenai
17. 07. 2007
Dát tip
tady bych chtěla ještě přitakat Jerrymu, mluvila jsem o tom i s dalšími.. ten nick je naprosto odrazující a ta tvorba potom už je jenom třešnička na dortu.. jasně, je to lepší než Markéta47 nebo Anýsek15 nebo Máájuška a podobně, ale o co? o to, že to nezahrnuje křestní jméno.. rozhlídni se kolem sebe.. i nick klávesnice je mnohem přijatelnější, navíc i aspoň trochu originální.. na vtipném nicku se tu docela staví (což mě vyřazuje ze hry =D )

Oldjerry
17. 07. 2007
Dát tip
Tajuplná (bože, toje nick! něco originálnějšího bys nevymyslila?) : já tuším, žes to chtěla mít co nejdřív venku, rozdělit se o své dojmy, ale ... to chtělo to napsat, jít spát, ráno si to přečíst a už v té chvíli bys udělal některé změny i bez našich přípomínek. Viz Leenai : Jasně důraz se zvětší jen slovy - ty vykřičníky pro každého čtenáře znamenají bezradnost v tvorbě. (Nechci to vzít do rukou, naberu to tedy na lopatu - jenže z lopaty už se to nedá jíst...)

leenai
17. 07. 2007
Dát tip
mě nejvíc děsily ty tři vykřičníky.. když chceš naléhavost, piš ji slovy.. jinak mám pocit, že umíš dodat slovům šmrnc a rytmus, ale volila jsi je naprosto špatně

Yentl
16. 07. 2007
Dát tip
Za druhou část * líbí moc, nejsem ta ona osoba, ale když to čtu, taky se vášní chvěju. Vzdávám hold chození po horách a unaveným tělům :o). (vinný opar k tomu také patří)

Tajuplná
16. 07. 2007
Dát tip
nejsem si tak jista, ale vypjate to bylo...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru