Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Půlnoční modř a ostatní záležitosti.

20. 05. 2001
8
0
898
Autor
prase

stoky ucpaný bahnem

lavičky na kterých nikdo nesedá

boty kožený rakvičky

pohřbívaj moje kroky.


Astrálka
08. 06. 2001
Dát tip
* Regins, napísala som názor :o) lebo sa mi zdalo, že mudruješ, keď píšeš: No koukam ,že tu maš plno zajimavejch kritik. Asi ti hodně řeknou, Je smutný,že se už lidi neuměj normálně vyjadřovat jak to tak vipadá.
* slovo vipadá tomu dodal komický ráz :o) a keby k tomu nikto nič nenapísal, určite by som sa začudovala ja :o)

Regins
08. 06. 2001
Dát tip
Áchhhh.Omlouvám se ještě dodatečně za chybu,když vám na tom tak záleží,ani nevim,jak jsem to vůbec mohl napsat,když se nad tim tak zamyslím...No nic,sice s tim ta chyba neměla nic společnýho:((( A vy jste se toho hned chytli,místo abyste stvořili rozumnej argument,na moji připomínku(zřejmě ve snaze mě nějak ponížit či co..)Tak se omlouvám,že jsem udělal chybu,ale stane se ... Jestli ale nemáte na práci nic důležitějšího a duchaplnějšího ,než upozorňovat někoho na chybu (o který mimochodem ví),tak je mi to velice líto i za vás... Jinak nic ve zlém,každej holt upřednostňuje něco jinýho... Já čekal,něco jako názor a zatím se mi dostalo jen toho zbytečnýho upozornění :((, Nicméně jsem rád Astrálko,že tě to tolik pobavilo ,alespoň jsi pak napslala svůj názor na básničku,protože od toho jsou tu tahle okénka... Proto už taky končim.. Znova s omluvou,že jsem to tu zase zaplác,už se to nestane. :)

Astrálka
08. 06. 2001
Dát tip
* prasiatko, toto je hviezdička k tvojej básničke, len tak od radosti :o)

Regins
06. 06. 2001
Dát tip
No tohle už přestávám chápat úplně... Jen jsem napsal,že ta básnička není nic pro mě(což je můj názor,každý má jiný vkus) a pak,že ste k tomu mohli alespoň napsat ,co se vám líbí atd. no nic to se člověk asi ani nemůže vyjádřit nebo co... omlovám se prase,že sem ti to tu zaplác,musel jsem zareagovat protože to nechápu no Astrálko,docela bych čekal vysvětlení,neboť jsem nepochopil,z čeho si tak usoudila(nejspíš z toho ,že Regise znáš,tak si ho v tom nechtěla nechat nebo co...

sakra..mě se to líbí,takový styl psaní je taky fajn.Každý se vyjadřuje,jak umí a kdo neumí ..ten čumí.Adios..amigos rebelové pulnočního písmáka...Všechny názory z vás miluju..takže lidičky...mějte se fajn.Život je krásný.

Astrálka
01. 06. 2001
Dát tip
* mne sa zdá, že "chytrej" tu začal byť Regins, a Regis len pochopiteľne zareagoval, ale aspoň pribudli dlhšie kritiky ;-) * hviezdičkové a výkričníkové ohlasy mi tiež veľa nehovoria, škoda, keď to niekto robí rutinne, ale ani ja koľkokrát nemám k básni čo povedať, keď mi vyrazí dych, a za to autorovi ďakujem aspoň tipom * v tejto ináč pôsobivej básni sa mi nepáči prvý riadok, v stokách bahno obvykle býva, ale autor je prase, nie ja :o) TIP

Wopi
01. 06. 2001
Dát tip
Astrálka: :o))))

Regins
23. 05. 2001
Dát tip
Ha nějakej chytrej,víš nepřišel jsem se hádat... takový lidi miluju... Asi jsi na mě příliš inteligentní,teda a když dokonce poznáš ,komu jde mluvnice a komu ne ,aniž bys ho kdy znal:))) ty musíš bejt teda kapacita. No víš, o Slečně Mezkové jsem se ani nezmínil ,šlo spíše o ostatní podivné reakce, mohli alespoň napsat něco o svejch pocitech .Myslim,že autora by to docela potěšilo a řekne mu to daleko víc . Koukám,že se tu dost změnilo,od doby kdy jsem tu byl naposled. A k tomu mistru ,oháníš se něčím,co sám stěží dodržuješ.:))) Já napsal jen svůj názor,tak jak jsem to cejtil. Mám dojem,že si o sobě příliš myslíš. Škoda jen ,že takovejch lidí jako ty je kolem fůra.:( Jo a už mě prosím neavízuj ,nejsem na to zvědavej.Moje srdce je unavený . Jak jsem již napsal ,nepřišel jsem se hádat Se srdečnym pozdravem Regins

Regins
21. 05. 2001
Dát tip
No koukam ,že tu maš plno zajimavejch kritik. Asi ti hodně řeknou, Je smutný,že se už lidi neuměj normálně vyjadřovat jak to tak vipadá. No nic mě se to zrovna moc nelíbí,nevyznávám tenhle styl básnění. Ale nenech se odradit. Nenecháš já vím:)

Regis
21. 05. 2001
Dát tip
Regins: Umíš číst? Nahoře je napsáno Kritika - názory čtenářů. Pomlčka je tam dost důležitá, neboť odkazuje, že mohou následovat pouhé citové výlevy, obdivné výkřiky, zatracující lamenta či seriózní krytyky, navíc třeba ojíněné žlutě, neboť je tu myšleno i na ty, kdo chtějí provozovat, brrrr, literární kritiku... ;-) Co je to to normální vyjadřování, jež jsme podle tebe pozbyli? Není to třeba re-báseň Slečny Mezkové? Nebo uznání rubyino? A ty se umíš vyjadřovat? "No nic mě se to zrovna moc nelíbí,nevyznávám tenhle styl básnění. " ;-) Mluvnice ti také zrovna nejde na ruku... Zameť si sníh před vlastním prahem a o jinovatku na sousedově střeše se starej až po tom... řekl mistr Kchung-fu-c'.

Cavalera
20. 05. 2001
Dát tip
*

rire
20. 05. 2001
Dát tip
*

Jsem závoj nesmrtelný co žene Tě do záhuby. Tvoje kroky odhalí až smrt,která Tě tolik miluje. Rakev utichá v půlnočním tichu a blouznění ucpaný bahnem Tě neleká.Kurva co jsem to zase napsala.No nic.

jo vlastně jsem chtěla dát tip.

ruby
20. 05. 2001
Dát tip
no to je to dobre!

Wopi
20. 05. 2001
Dát tip
*


Matyjustin
20. 05. 2001
Dát tip
Ť

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru