Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VuLGaR PaRTy, tentokráte na MoRaVě..

20. 07. 2007
1
368
5431
Autor
Rabb

----------------------- mno.. čtěte.. přijeďte.. ..ešče před touhle akcí by měl být VULGAR v Trutnově na fesťáku, takže tohle je už třetí sejšn v podstatě.

 

 

 

tak jsem se teda jako zúčastnil VULGAR PARTY v Pragadýdý a zde jsme se jaksi s opicí, Sid, chaosem a, pokud si dobře vzpomínám. Poe_tou dohodli, nebo jsem spíše odsouhlasil, že by se další pokračování téhle nedmíru sprosté a alkoholické akce mohl usutečnit na jihu Moravy.. jakože přímo v mém rodném a milém zapadákově zvaném Nikolčice (www.nikolcice.cz).

Termín není jistý.. ale řekl bych, že někdy v půli srpna by to šlo, protože někdy v té době mám tři dlouhé týdny dovolenou. V průběhu upřesním, podle toho, jak to bude většině vyhovovat.

 

takže kde? nedaleko malebné střediskové vesničky Nikolčice s osmi sty obyvateli se nachází takovej krásnej malej rybníček (cesta od atobuové zastávky asik 2 km - vlakový nádraží nemáme), kde bysme se mohli utábořit, založit oheň a vožrat se jako hovada a jen tak, nezávazně, si zanadávat. Nadávkám se meze nekladou, kreativita bude vítána.

 

takže od kdy do kdy? Jak říkám, termín neupřesněn (někdy po  15. srpnu - určitě to nebude: 17. a 18. 8.) a konec je ve hvězdách.. když se někdo bude cítit, tak třeba i týden po zahájení.. alkáče bude hafo móóóóóc..

 

pevně jsem se rozhodl, že sraz se bude konat:

11. a 12. 8.!

 

takže proč? protože jsem tuhle akci slíbil a slibuji si od ní značně opilýho NeoOpicu a na káry sťatou Milly.

 

takže co s sebou? Pokud možno stan, plavky, nějaký alkohol a šprtáčky.. alkohol zajistím jako určitě taky já (nějaký to wajno a slivovice, bude to na Moravě, tak, kurva, proč ne..)

..tím pádem se budu držet tradice a každý, kdo se dostaví, bude nucen vypít dvojtýho panáka slivky (nebojte, má jen asik 60-70%), pokud ne, otočí se na patě a jede tralá domů.

 

takže kdo je zván? každý, kdo opít by se a od měst na venkově odpočinout si chtěl..

 

ešče ale musím zjistit, jestli se v dané lokalitě může vůbec zakládat oheň.. a stany stavět.

rybáři nás snad budou tolerovat.. což mi připomíná, že kdo jako má rybářský lístek a udici nebo pytlačku (pokud na černo chytajícího porybný chytí, na vlastní triko si ho neberu), tak ať si ho vezme..

 

 

nevím, co by pro vás mohlo být ještě důležitýho.. tak se ptejte do kritik.. kdyžtak doplním info.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

a od téhle /pomyslně/ třetí VULGAR nečekejte maximální kulturní vyžití.. jde o ten relax.. klid.. vražedné slunce.. pokec a alkec

kontakt na mne 721 151 404

..vzhledem k tomu, že nejsem armáda spásy, si každý jídlo musí zařídit sám..ne že mi tady umřete hlady! Obchod (Jednota) je u nás otevřená přes víkend pouze v sobotu do 10:00.. hospody (máme tu dvě) jsou otevřené až odpoledně.. a v jedné z nich vaří teplá jídla.

BUDETE ODKÁZÁNI NA SVÉ VLASTNÍ ZKUŠENOSTI Z DIVOČINY. RYBNÍK NENÍ UPROSTŘED VESNICE, NEJLÉPE VEDLE SAMOOBSLUHY, JAKY SI URČITĚ NĚKO MYSLÍ. JE OPRAVDU ASIK DVA KILÁKY PĚCHA. ŽÁDNÁ ELEKTŘINA, ŽÁDNÝ PLYN, ŽÁDNÁ TELEVIZE, PROSTĚ NIC. PUSTO PRÁZDNO, JAKOBY POUŠŤ. ANI HYGIENICKÉ ZABEZPEČENÍ, což mi připomíná, VEMTE SI TOALEŤÁK.

a nezapomeňte EŠUS!! Zlatý podnosy doma nemáme..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

fotky tož hýr:
http://rabb.rajce.idnes.cz/vulgarparty_morava

 

 

 

bajron

domin.go

zlyvkus (bajron říká, že on asik taky)

Milly (ale nechce pít slivovici - proto dvojtou whisky)

Pseudovila (bere white gum)

hašigora (ešče neví)

tristes (podle termínu)

NeoOpica (aby si nestěžoval, že jsem ho nezapsal :-))

Baziliška

Alterego Černý kocour

tenshi

Fallen Angel of Darkness

 

 

 

 


368 názorů

jt
21. 02. 2008
Dát tip
jj - popisky nanejvýš vydařený ;-))

JiKo
09. 02. 2008
Dát tip
fákt dobrý popisky, zasmám jsem se po půl roce :-)

papouch
08. 02. 2008
Dát tip
jééé Gorgíí :-) ď já už málem zapomněl

Gorgona
08. 02. 2008
Dát tip
Tak tady by měly být dlouho slibované fotky - jsou jen z odpoledne - po setmění jsem už nefotila ... protože proto Omluvte kvalitu, rozmazanost a useknutý rohy (za ty rohy může foťák, za ostatní já:) ) - na focení si moc nepotrpím http://gorgie.rajce.idnes.cz/VulgarParty/

Sanelma
21. 08. 2007
Dát tip
hej opico neopico, to je z ruky, fejst. kdo si pocka ten se docka...drsny severomoravsky kraj prece musi prijit na radu!

Milly
13. 08. 2007
Dát tip
JiKo- já se taky měla dobře. Hm, srábek proto, že jsem byla tam, kde se mi líbilo? Popravdě, já chtěla přijet..., ale ujel mi autobus a další nejel. (a stejně mi to už cestou trhalo srdce, což Tě sice určitě taky nezajímá, ale přesto to sem napíšu). Těžko sedět na dvou židlích. A příště prosím avi.

JiKo
13. 08. 2007
Dát tip
Milly: seš srábek :-)) a vůbec mě nezajímá jak bylo v telči... my se měli dobře Nejlepšího usera vyhlašuju nýjoopicu a nejhoršího Tangense :))

Milly
12. 08. 2007
Dát tip
Čau, já nedorazila- zůstala jsem v Telči- bylo to tu skvělý...- u vás určitě taky..., ale snad líp užít si jednu akci úplně moc než dvě napůl... Těším se, že se někdy uvidíme.... Snad bude dost fotek odsud, tak pak některý můžu na požádání poslat. :-) Bo můžem popovídat o tom- byla to celkem síla tady.... Zítra ráno jedu dom- jo, a Písmáci lezou všude!!!! Tady jsem potkala 3.... :-))

papouch
12. 08. 2007
Dát tip
..............ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

silence
10. 08. 2007
Dát tip
toz to nevypada zle, akurat nevim, estli to stihnu :) Kazdopadne jestli, tak se psem a ten nemuze tu dvojitou sliiivu, tak bych si s dovolenim dal za nej :))))))))

NePoe_ta
09. 08. 2007
Dát tip
mohu potvrdit, JiKo umí mluvit, docela slušně ... :) umí mluvit

Rabb
09. 08. 2007
Dát tip
opice, stalo se.. je to zveřejněno.. ..a co se týče toho tvého příjezdu: tahle zastávka (rozcestí 1.0) je asik kilák a půl nad vesnicí.. na křižovatce.. takže nezapomeň vystoupit.. ..počkám tam na tebe.

Rabb
09. 08. 2007
Dát tip
Milly, dojeď, kdy chceš.. mi na tebe s Opicí počkáme.. stačé zavolat kdy jako asik.. ..číslo na mne máš.

Rabb
09. 08. 2007
Dát tip
děcka.. vyskytl se problém s oným stanováním a táborákem na rybníku.. možná že to tam nepůjde.. ..dnes v šest večer mám volat porybnému a optat se ho.. ..před tím mi to blbečci z obecního úřadu povolili, ale zapomněli mi říct, že musím mít povolení i rybářského svazu.. magoři.. ..ale to nic neznamená.. pokud to nevyjde, ale ono to vyjde, utáboříme se asik kilák a půl od rybníku na místě, kde minulý víkend proběhl takový malý fesťák.. široké prostranství.. ..a na rybník provedeme nálet.. jakože výlet. ..ale jakože můžeme tam ít i přes zákaz, protože na rybníku nejsou jaksi vůbec žádný cedule, kde by se psalo o nějakým zákazu.. takže bychom mohli dělat blbečky ze sebe pro změnu zase my.. jakože jsme to nevěděli.. ..ale ono se to pořeší.. ..dojeďte i tak!

Milly
09. 08. 2007
Dát tip
mam stan. pujčte mi pak ešus, jo? a napište, co a jak... jedu :-)

Milly
09. 08. 2007
Dát tip
Jela bych nejlíp timhle v sobotu: Telč,,aut.st.-7:50 Brno,,ÚAN Zvonařka 9:45 - 12:10 Nikolčice- 13:02 bo mě můžete vzít z Brna autem, jestli se vám bude chtít, ale dejte mi kdyžtak vědět SMS... :-)

Milly
09. 08. 2007
Dát tip
Fajn, Rabbe, napiš mi pak, kdy mám kam přijet.., no, nevím, když se půjde hromadně... Tak v sobotu v poledne? Bo kdy?? Zítra ráno jedu do Telče a odtamtud pak do Nikolčič....

JiKo
08. 08. 2007
Dát tip
WC Man Jikó :-) no uvidíme, rači nic neslibujuuu :))

Rabb
08. 08. 2007
Dát tip
JIKA, kdóóó? :-)

JiKo
08. 08. 2007
Dát tip
Sidonia přijeď:-) Budou tam i slušně mluvící lidé :)))

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
jóó! :-))

papouch
07. 08. 2007
Dát tip
kotlík beru!!! :-)

sidonia
07. 08. 2007
Dát tip
aaaale hovno furt sem mila:)))))))

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
no není ta sid milá.. :-) to je šéfik serveru,. tak to má být! :-) :-)))

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
děcka, aby mezi námi bylo jasno.. ..o víkendu jezdí do i z Nikolčic tak maximálně tři bubusy (v neděli asik ešče méně) a to do/z Brna.. takže doporučuji všem vlakem do Brna a pak tím autobusem, snad pojede nějakej, k nám.. ..ale já vám věřím, vy si sem cestičku najdete! :-)

sidonia
07. 08. 2007
Dát tip
myslim, ze uz sem naseznamovana z prvniho vulgaru dosyta.. :) pekne si to uzijte a pokud bych prijela, tak jen osobne zastrelit toho, kdo mi posle jeste nejaky zkurveny avi, aniz by pritom mluvil na me!!!!!!!!!!!!

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
ale sid, ťuťu.. kdybys aspoň přijela teda!

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
tangente, no paráda, bez tebe by to ani nebylo ono.. :-) a proč píšeš až v sobotu? ono to v sobotu začíná.. a v neděli (nebo v pondělí) končí.. a odkud to chceš přijet?

Milly
07. 08. 2007
Dát tip
"To jsou ty ruce, na kterejch tangens furt někoho nosí...."

sidonia
07. 08. 2007
Dát tip
opravdu je tak tezky pochopit, ze nechci zadny avi? asi jo

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
..oprava: papi snad kotlík vezme.

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
a vemte si ešus!

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
kotlík pořešen.. papi ho vezme..

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
O´pice, brambory můžu vzít i u nás doma.. ..a mrkev a takový blbosti sand taky. ..ona naše jednota není tak ukrutně vybavená, jak by se mohlo zdát.. :-) ale kurňa, ten kotlík, tenm kotlík.. ..ešče musím pořešit, kde ho vezmu

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
ne, ale pokud dojedeš, tak tam určitě bude jedna velká píča.. :-)

Milly
07. 08. 2007
Dát tip
:-)))) No, uvidí se stejně, kdo přijede, protože seznam není aktualizovaný.. .-) A i kdyby byl, beztak to bude překvápko, kdo nakonec dorazí.....

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
Milly, už jsem to tu psal Opíčemu, to je taktický trik.. aby potom ostatní byli překvapení, kdo se to tam vlastně všechno ukázal.. :_)

Milly
07. 08. 2007
Dát tip
:-))))) a ten schovanej Fallen angel v seznamu.....

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
Milly, pokud nějakej najdu, jakože kotlík, tak OuKéj.. :-)

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
tak ešče jednou: BUDETE ODKÁZÁNI NA SVÉ VLASTNÍ ZKUŠENOSTI Z DIVOČINY. RYBNÍK NENÍ UPROSTŘED VESNICE, NEJLÉPE VEDLE SAMOOBSLUHY, JAKY SI URČITĚ NĚKO MYSLÍ. JE OPRAVDU ASIK DVA KILÁKY PĚCHA. ŽÁDNÁ ELEKTŘINA, ŽÁDNÝ PLYN, ŽÁDNÁ TELEVIZE, PROSTĚ NIC. PUSTO PRÁZDNO, JAKOBY POUŠŤ. ANI HYGIENICKÉ ZABEZPEČENÍ, což mi připomíná, VEMTE SI TOALEŤÁK.

Milly
07. 08. 2007
Dát tip
Hm, tak jo- vezmi kotlík, já beru asi 6 polívek- z toho se můžem najíst... :-)) vezmu nudle z nich a dám do nich instantní rajskou, to by mohlo bejt jedlý.... :-)))

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
Milly, a kde myslíš, že by se tm dala uvařit voda?? Je to rybník mimo civilizaci bez plynu, vody a topení.. jedině jako žebychom v nějakým kotlíku vařily ty polífky.

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
co mám ešče pořešit.. co jenom.. hmm.. hmm.. ..mno večer se jdu podívat na rybník konečně.. jestli ho náhodou nepřestěhovali.. a vyberu to nejvíc nejlepšejší místo pod sluncem (stínu tam opravdu moc není).

Milly
07. 08. 2007
Dát tip
Mám vzít ze zahrádky meduňku a mátu? :-) Dorazím, kdy dorazím.... :-) A kašlu na stan, nechciu se s tím tahat a neumím ho stavět. Vidím to na spaní pod širákem... Sušený polívky nakoupeny- voda se tam snad vařit dá....? Na opejkání beru jabka. :-))

Rabb
07. 08. 2007
Dát tip
ehe.. ešče mám dotaz: to mám jako všem nakoupit šprtáčky? Počítám s tím, že ne.. ..takže si zásoby na celé dva dny (nebo na kolik to bude) zakupte za vlastní financ.. díky.. ..opíče dojede už v pátek, takže bysme v hospodě asik nakoupili nějaký pifa. opět sorry za áve..

Rabb
06. 08. 2007
Dát tip
z kontroly se mi to nevykmyká.. ..jména nedoplňuju účelně.. ..to aby to pro vás bylo překvápko. kdo vlastně jako dojede.. :-)

papouch
06. 08. 2007
Dát tip
idu

Rabb
05. 08. 2007
Dát tip
Milly, kurňa.. já na vás počkám v Nikolčicích.. na místo půjdu až s váma.. ..můžeme třeba zakotvit nejdřív v hospodě.. ..a trasu Praha - Nikolčice si můžeš najít na IDOS.cz

Milly
05. 08. 2007
Dát tip
Rabbe, a jak tam k Tobě vlastně trefíme? :-)

Rabb
04. 08. 2007
Dát tip
mno.. ešče jídlo jsme nepořešili.. ..vzhledem k tomu, že nejsem armáda spásy, si každý jídlo musí zařídit sám..ne že mi tady umřete hlady! obchod (Jednota) je u nás otevřená přes víkend pouze v sobotu do 10:00.. ..hospody (máme tu dvě) jsou otevřené až odpoledně.. ..a v jedné z nich vaří teplá jídla. zase sorry za áve.. mi se nechce vyklikávat pouze účastníky.. :-)

oleandr
03. 08. 2007
Dát tip
no ještě uvidím, ale nic neslibuji

Rabb
03. 08. 2007
Dát tip
bečka nebude.. možná lahváče a tak.. a rybník bude.. ..a táborák.. ..a kytary, djembe.. možná bicí od domin.ga.. ..co bys víc chtěl? :-)

oleandr
03. 08. 2007
Dát tip
no nevím, nevím a je ještě nějaký program kromě chlastání, bude bečka?

Rabb
03. 08. 2007
Dát tip
olé.. tak dofrč.. slívy máme 200 litrů.. určo na tebe zbyde.. :-)

oleandr
03. 08. 2007
Dát tip
tož slivovici bych si dal, 60%slivoviva se snad ani nedělá, to už je pořádný hukot zní to lákavě

Sanelma
03. 08. 2007
Dát tip
prosim prosim planujete podobnou akci na severni morave?

domin.go
02. 08. 2007
Dát tip
já se těšim to bude kalba rabbe hlásej se ti,dopisuj:)

Milly
02. 08. 2007
Dát tip
Jinak stan můžu dodat.... a ještě si jeden půjčit....- takže teoreticky bych mohla vzít 2, nebo ten větší radši, snad nějak přijdu zatím na to, jak ho složit... No, když nebude pršet, dá se spát pod širákem a jinak se nějak naskládáme, myslím, že jo.... :-)

Milly
02. 08. 2007
Dát tip
Aaaaaa, FAoD, já měla zato, že budeš na svatbě...... ;-) Hele, nějakž peníze se najdou.... trochu snad..... já se s tebou o něco rozdělím.... :-) (myslím o něco ke konzumaci)

v případě možností mé peněženky a času se připojím též ale nic neslibuji:)Jinak dvojitou slívku si dám rád...(akorat bude problém se stanem

domin.go
01. 08. 2007
Dát tip
...to bylo na rck žejo:)))

hašigora
31. 07. 2007
Dát tip
hasi uz vi...:o) jedu...ale slivovici nepiju!:o)

Morasten
31. 07. 2007
Dát tip
uvidíme jak budou prachy,když jo tak na 100%sem tam!

leenai
30. 07. 2007
Dát tip
škoda, že nesmím pít.. a že tu nejsem.. mno.. =))

bajron
30. 07. 2007
Dát tip
no ja este tiez uvidim kedze nemam ponatia ako sa dostat na to miesto cize verim ze mi zlyvkus nejak vkusne pomoze teda ze ma v brne pocka alebo co... :)

Milly
30. 07. 2007
Dát tip
Já :-)

papouch
30. 07. 2007
Dát tip
papouš

Rabb
30. 07. 2007
Dát tip
721 151 404.. ..jakože kdyby si náhodou chtěl někdo pokecat.. :-)

domin.go
30. 07. 2007
Dát tip
já jo ale možná dorazim až dvanáctýho

Rabb
30. 07. 2007
Dát tip
tak teda.. ..kdo jede a kdo ne? abych f tom měl pořádek konečně.. :-)

Rabb
30. 07. 2007
Dát tip
áve

Rabb
30. 07. 2007
Dát tip
Vello, díky za zviditelnění na hlavní stránce.. :-)

jt
29. 07. 2007
Dát tip
tak ten víkend jsem úplně v práci - můžeš mě smáznout ..

Rabb
28. 07. 2007
Dát tip
das ist gůůůt ajdya! bych se možná přidal.. taky.. :-)

papouch
28. 07. 2007
Dát tip
jinak... přemýšlím udělat majinkatou "beforeparty" v pátek večer u papouška v bytě .. pro pár lidiček .. kdo by třeba přijel už v pátek .. nebo tak...

papouch
28. 07. 2007
Dát tip
brrášóó superrr :-)

domin.go
28. 07. 2007
Dát tip
tak ale virbl a paličky vzít můžu--..ale až se ožeru tak bych do něj furt mlátil...takže spíš ne:))))

Rabb
28. 07. 2007
Dát tip
A, Bró, papouchu, zujistil jsem, že se tzam, stanovat a dělat oheň může.. i ohniště tam je.

Rabb
28. 07. 2007
Dát tip
domi, já mám doma djembe.. a pokud ešče někdo nějaký vezme, bicí utvoříme.. vícečlenný.. :-)

domin.go
28. 07. 2007
Dát tip
rabb počki já tam vytvořím takovou kultůru:D:D:D ale bicí si nevemu...sice je tady mám,ale..hm...neva?:))))))))

domin.go
28. 07. 2007
Dát tip
...proč bych ju tam jinak bral,žeano:)

Rabb
28. 07. 2007
Dát tip
jojo, lidi.. pokud máte někdo nějakej nástroj, tak si ho vemte.. proč si nezajamovat, že.. :-) bylo by to fajn, když se budeme jenom opíjet, to prokládat trochou kultůry.. :-) sorry za nechtě avi..

Milly
28. 07. 2007
Dát tip
Domi, to je správnej přístup! :-) A u Tebe se ani nebojím, žes bys na ni nehrál, když už ji tam budeš mít.. :-))

domin.go
28. 07. 2007
Dát tip
via

domin.go
28. 07. 2007
Dát tip
já vemu kytaru určitě já bez kytary nikam nejedu a basta:)

Milly
28. 07. 2007
Dát tip
Jo, všichni vemte svý/cizí kytay a hrajte, hrajte!! :-)

JiKo
27. 07. 2007
Dát tip
eče tagy nevím... podle toho jak zahhřmí o výplatě:-)

Rabb
26. 07. 2007
Dát tip
no tak to máš ščestí! a zpěv bude? podmanivý tenor? nebo terror? :-)

papouch
26. 07. 2007
Dát tip
bez kytáry ani píp :)

Rabb
26. 07. 2007
Dát tip
bró.. takže tě mám zapsat? jo a, bró, pokud pojedeš.. vezmeš kytáááááru? :-)

Milly
25. 07. 2007
Dát tip
Nene, kocoure, promiň...... Občas trochu přeháním... :-) Asi jo....., asi to bude zkušeností- jako je všechno chování skoro... ostatně.... :-)) Jen mě to zajímalo.... ale já to chápu. Taky by mi bylo bylbý jet někam, kde bych vůbec nikoho neznala. A domin.go píše zajímavě, ano. :-)

Kristepane na nebi, ty to vidíš, že ano? Milly: Tuším, že se lidé jezdí "srážet" ze známosti. Já znám jen pseudovílu a rabba - přeci nebudu organizovat sraz pro dvě osoby :) To bychom mohli dát dvě partičky prší a zdarec... Domin.ga bych chtěl poznat, páč je mi sympatický jeho hudebním stylem, dílem a kritikami. A teď zpátky k tomu, že nepřijedu, jestli nepřijede Pseudovíla. To je pravda, protože, jak si psala, s jednou osobou se můžu srazit i samostatně. A ostatní, které neznám? Nebráním se novému seznámení. Rozhodně to neberu, že bych se měl s vámi zahazovat, jak píšeš. Docela mě překvapuje (a možná se mě to i lehce dotýká), že hned takhle smíšlíš - nějaká osobní zkušenost? Ale jinak měla víla vesměs pravdu, akurát jí podala poněkud zmatečně. S pozdravem kocour.

Milly
25. 07. 2007
Dát tip
Dobře, dobře, už mlčim. :-) Jen mi to připadalo divný... No právě, to jsem celá já...-)

Milly
25. 07. 2007
Dát tip
Šmarja, jak nechce?? :-)) No nic, radši končím...., abych vás nekompromitovala nějak....

Milly
25. 07. 2007
Dát tip
aha..... jakože by Tě nechtěl ukrást, protože seš potvora?? :-)) Divnej důvod.... (nelogický) .-)

Milly
25. 07. 2007
Dát tip
Hups! "nekrad", samo.... :-))

Milly
25. 07. 2007
Dát tip
Hmm...... plachý to kocour, pravíš? :-) No jo, no....., ale stejnak stejnak..... je to divný předivný jet na sraz jen kvůli jednomu člověku- aby nám Tě pak "nakrad" pořád..... .-) avi mu

Milly
25. 07. 2007
Dát tip
Kocour mě momentálně nebere, páč ho neznám vůbec., nikoliv tak papoucha..... :-) A jestli tam chce jen kvůli Tobě, tak se někde domluvte soukromě, ne? Fakt nevím, proč by se teda chtěl zahazovat tam i s náma ostatníma jen proto, že tam budeš Ty.....

papouch
25. 07. 2007
Dát tip
papouše by přilítlo

Milly
24. 07. 2007
Dát tip
Papoušek ale nepřilítne....?

papouch
24. 07. 2007
Dát tip
já nekoušu já klofu

Milly
24. 07. 2007
Dát tip
HAAAA! Přiznala se!!! Chameleone!! Říká pokaždý to, co se ji hodí.....! .-)

Honzyk
24. 07. 2007
Dát tip
...a zase avi..pseudpovilo, kousnu te, az budes jecet!!))))))))))

Milly
24. 07. 2007
Dát tip
Vílo, takže JEDEŠ??? :-)

Honzyk
24. 07. 2007
Dát tip
pseudovilo, ja nemuzu, a ty mne furt zasobujes avizky, simte...co mas zas??)))))

Milly
24. 07. 2007
Dát tip
Domi.: Já!! :-)) (a jestli se budeš divit, že někdo neodpovídá, třebas mu taky nedal avi... .-)). Opica sežene malinový džus?? Tak to je ta nejlepší zpráva.. :-))

sidonia
24. 07. 2007
Dát tip
vila... proc mi avi? o co de?

domin.go
24. 07. 2007
Dát tip
vim já? to je jedno...já nepracuju já studuju:)))

domin.go
24. 07. 2007
Dát tip
...tak to potom jo:D:D:D

domin.go
24. 07. 2007
Dát tip
tristes: škoda...

domin.go
24. 07. 2007
Dát tip
přestaňte se tadyk vybavovat a radši řekněte kdo všecko pije vodku:)))))

tristes
24. 07. 2007
Dát tip
já nejedu ale tak.. si to užijte

sidonia
24. 07. 2007
Dát tip
nerozumi vammmmmmmmmmmmmmmmm.......... ............------------------

Milly
24. 07. 2007
Dát tip
Tady se to nějak zvrhává....... ;-))

Rabb
23. 07. 2007
Dát tip
jen pokračujte.. spamujte! :-)

Rabb
23. 07. 2007
Dát tip
vílo, 11. a 12. je to pro mne nejlepší, jakožto pro organizátora.. ..a po dvacátém to nepůjde tuplem, protože budu již pracovat.

Milly
23. 07. 2007
Dát tip
Když mě nebaví moc nechtít, když právě chci.... :-) Jak bude chtít, já z vody asi moc nevylezu, jak jsem už řekla... :-)) Pffffffff, víno já nepiju!

Rabb
23. 07. 2007
Dát tip
ne.. takhle to opravdu nepůjde.. ..pokiud si někdo doveze víno (nač nositi dříví do lesa) tak ať ho klidně vypije.. ale dvoudecák nějakého tvrdého, preferuji tu slivovici, je povinnost.. ..možná, pro měkkoty, bude jen decák.. uvidí se.. :-)

Milly
23. 07. 2007
Dát tip
Hm........ :-)) dobývací smysl je šílená věc....... :-) Už se těším do tý vody, tý jo!!!!

Milly
23. 07. 2007
Dát tip
Co, koho chceš topit?? :-o Ale ne..., když si dáš pozor, nebude to už taková sranda..... Hele, co furt já?? Baziliška s tím beztak začala.... .-)) Hej, začni radši trénovat.........

Milly
23. 07. 2007
Dát tip
Opico, asi budeš muset začít trénovat..., pokud nechceš, aby to dopadlo naopak- jako posledně...... ;-)

Milly
23. 07. 2007
Dát tip
No.... :-) Mluví se tu o mně a jedinej slušně vychovanej je Opica, páč mi dal avi, tak! :o) No, Trutnov, Trutnov... je daaaaleko.... a kouknu na to hned teď.... (já ještě nekoukala, o co jde). Mi mrzí, že Víla a Petr_Pan nemůžou asi..... :-((

Rabb
23. 07. 2007
Dát tip
11. 12.!

Baziliška
23. 07. 2007
Dát tip
kecáme a srpen se blíží, rozetni to majore /či jakou že to máš hodnost:))/ neo, s těma vstupenkama na Trutnov - to je docela dobrej nápad, kolik lidí by do toho šlo?

:-))) to vstupný je prdel

Rabb
22. 07. 2007
Dát tip
vílo.. 14. a 15. nemohu já..

tristes
22. 07. 2007
Dát tip
11 a 12...uvidim ona totiž bude brigáda a nějaké slavení tak nic neslibuju

bajron
22. 07. 2007
Dát tip
mne ten datum vyhovuje!teda ja by som prisiel:)

jt
22. 07. 2007
Dát tip
ok - ozvu se během příštího týdne - předběžně spíš ne-e ..

Milly
22. 07. 2007
Dát tip
Vílo, nemůžeš??? :-(((

sidonia
22. 07. 2007
Dát tip
si to uzijte;) minimalne tak, jak v praglu:)

Milly
22. 07. 2007
Dát tip
tak 11.- 12. :-) jt: a můžeš teda, nebo ne? :-) domi., hej, přijeď 11.............. .-) Doufám, že ostatní můžou teda.............

Rabb
22. 07. 2007
Dát tip
pevně jsem se rozhodl.. 11. a 12. to bude.. ..těm, co to jaksi nevychází na volno, se omlouvám..

papouch
22. 07. 2007
Dát tip
jůů

Dobrý den. 11, 12 (I tak to bude vcelku natěsno, jelikož někdy v tuto dobu se budu vracet z Karpatských lesů - tedy snad... :)

jt
22. 07. 2007
Dát tip
to jsou termíny nahovno - pokud budu ještě v brodě dělat, pak bych z těch 4 dnů měl volno jen 9. a to bych se na to jet tam přes půl republiky na otočku pěkně vysral. v zájmu všech si myslím, že to už pak bude lepší ten víkend 11., 12. - to se šikne určo víc lidem ( maličkatý že třeba i mně .. ). nevadí nic - uvidíme se na trutnově ..

ruprecht
22. 07. 2007
Dát tip
i ty máš ten dojem, že pitvořením češtiny tvoříš moravské nářečí??? :-( jak je známo, na Moravě se hovoří spisovnější češtinou, než v Čechách... tolik k nadpisu... jinak smekám před tvojí tvorbou... :-))

domin.go
22. 07. 2007
Dát tip
oki 11,12 4-11 sem v jižních čechách takže bych asi dovalil 11 nějak brutálně večer, ale lepší než drátem do oka, žeano v nejhorším až toho 12 :)

Rabb
22. 07. 2007
Dát tip
áve.. domi..

Rabb
22. 07. 2007
Dát tip
které datum dostane víc hlasů, vyhrává..

Rabb
22. 07. 2007
Dát tip
dobře.. máte na výběr 9. - 12. vyberte si dva dny.

Rabb
22. 07. 2007
Dát tip
honzy.. mi se nechělo vyklikávat každýho ze zúčastněných.. ..tak jsem to poslal hromadně. ..orandžový nevyměním ani neprodám.. mám ho rád.. dokonce i teď ho mám na sobě.

domin.go
22. 07. 2007
Dát tip
to už radši toho 11,12

domin.go
22. 07. 2007
Dát tip
ty vole neser 9-10 nemůžu já !!!

Honzyk
22. 07. 2007
Dát tip
Rabiku, ja nemuzu este chlastat, jen mne nalakavas, proc ta avizka..? ja videl fotky z Prahy i cet ten report....muselo bejt docela paradni:))))...ale ja byl akoratz v nedeli na ty kapacce, takze v sobotu "hodnej" musel bejt....tak, a uz bez avi na Moravu...ja tpotiz stejne se tam chystam, az se vsecjko total urovna, za martinez a dadikem:))) cau.....honz\yk.. (mas pekny oranzovy tricdko: vymenis za cerny???))))))

Rabb
22. 07. 2007
Dát tip
a od téhle /pomyslně/ třetí VULGAR nečekejte maximální kulturní vyžití.. ..jde o ten relax.. klid.. vražedné slunce.. pokec a alkec.

Rabb
22. 07. 2007
Dát tip
se vám omlouvám.. 2. ročník alkoholockého festivalu se jaksi protáhl od pátku do neděle.. ..takže jsem se k PíCí moc nedostal.. jakožto orgamizátor termín 14. - 15. zatrhávám.. nemohu.. mám jiné závazky.. ..děcka, kurva.. stanovuji termín na 9. - 10. (čtvrtek - pátek).. omlouvám se těm, kterým to nevyjde.. ale pro mne je to nejoptimálnější termín. ..takže kdo může tak ať dojede.. ..a basta!

domin.go
21. 07. 2007
Dát tip
no jo dyť řikám udělej to rabbe 14.-15,a stopro dorazim :)

houmles
21. 07. 2007
Dát tip
a jeste technicka: pokud poradatel nevyrkne jako prvnni vec termin, akceje odsouzena pokud ne ke skomirani, tak v zaniku. neb ted tady vsichni muzou licitovat kdy kdo muze a kdo ne a samozrejme to pak jde do prdele. oproti tomu byla praue vular o poznani oranizovanejsi: toho dne v tolik hodin tam, bud prijedes nebo fuck off.. tohle nema vejsku.

houmles
21. 07. 2007
Dát tip
Hmm tou dobou (neboli konec srpna) se flakam (doufam) po rumunskych kopcich, nalezite zfetovan. Take se pravdepodobne neobjevim, za coz urcite sousede dekuji, aniz o tom vi.

sidonia
21. 07. 2007
Dát tip
opica: info na http://festivaltrutnov.cz/

Baziliška
21. 07. 2007
Dát tip
14.-15. asi taky můžu, zatím nevím o nějakých neodkladných povinnostech v dané době:))

Milly
21. 07. 2007
Dát tip
14.- 15. můžu :-)

domin.go
21. 07. 2007
Dát tip
14-15 sem pro 10-11 je moc brzo...se řekla půlka srpna...asi...tak to je půlka...14-15:)))

bajron
21. 07. 2007
Dát tip
jaj jasne uz viem o com si pisal...ja som myslel ze narazas na zeny preto som pisal ci ti vkus daco pisal/vravel... :))

bajron
21. 07. 2007
Dát tip
neoOpica:co?kto nebude taky aky bol v prahe?vies nieco co by si nemusel vediet?:)))vkus ti nieco nevkusne povedal?:) co sa tyka datumu-10,11-vizera to zaujimavo! len ja budem mat potom taky problem-absolutne neviem kde to je a tiez neviem ako sa tam dostat(nejedna sa o prachy)resp neviem do akeho mesta by som mal ist de vystupit de ist potom a tak...:)

domin.go
21. 07. 2007
Dát tip
no já se 11.vracim z jižních čech,takže bych se moh doma jenom vychrápat a dojet 12...anebo dojet rovnou,podle toho jak budu vypadat:)))

jt
21. 07. 2007
Dát tip
dám znát v pondělí/během příštího týdne, jak to bude. pokud budu ještě v knihkupku v srpnu, pak bych byl ten víkend v práci s tím, že bych se tam mohl zajet mrknout 8. a 9., nebo 13. a 14., kdyby tam někdo byl. kdybych v knihkupectví už nedělal, tak bych si to určo zařídil nějak jako že bych ten víkend moh .. :-)

Honzyk
21. 07. 2007
Dát tip
omluva prijata, mon kapitan!:)))

Rabb
21. 07. 2007
Dát tip
uvedl jsem v upoutávce upřesněný termín.. tak se mrkněte a pište jestli jako jo nebo ne.. já mám totiž dovolenou od 27.7. až do 16.8., ale od 2.8. - 4.8. jaksi nemohu.. jedu na fesťák do Tasova ....za nevyžádaná áve se omlouvám.

Rabb
21. 07. 2007
Dát tip
a2, Nikolčice jsou v okrese Břeclav.. ..30km od Brna

jt
20. 07. 2007
Dát tip
klára> uvidíme - až podle termínu ..

zlyvkus
20. 07. 2007
Dát tip
a do riti teraz nemam casu, a asi si to uz neprecitam...lebo nebudem mat pristup k netu. idem totiz na 3 tyzdne na vykopavky do Tesetic...(Jizni Morava go go!!!:)) a 10teho augusta koncim tak kebyze to bolo ten vikend, tak by to bola parada, lebo by som sa nemusel trepat znova naspat domov (coz je daleko) nuz to je vse...

a2a2a
20. 07. 2007
Dát tip
Rabbe, kde že ta UNESCO obec je, tedy poblíž jakého trochu známějšího městečka ? Nebo okres.

Baziliška
20. 07. 2007
Dát tip
aha...no je pátek večer, těžko mu to zazlívat...:))))))) no každopádně doufám, že to vyjde a neupadne v zapomnění...dokud je léto, přes rok se schází hůř...lidi nevím proč chodí do školy a pracujou a vůbec se chovaj tak nějak divně:)))))))))))

Baziliška
20. 07. 2007
Dát tip
myslíš, že za flašku by napsal???:))) to je strašný, už i na Písmáku je korupce:DDDDDD

Baziliška
20. 07. 2007
Dát tip
notobudeostudazas??? tak se trochu kroť, Opico:))))))))) ale to je jedno, i tak tě máme rádi:))))

Baziliška
20. 07. 2007
Dát tip
Neo...proč ne?:)) ráda bych...čekám na Rabbův termín, ale zní to dobře:))...a trutnov taky není k zahození...musíme to nějak domluvit:))

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
aví píčí.. :-)

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
opice, o termínu se můžeme bavit až v pondělí.. musím totiž zjistit, kdy mám dovolenou.. ..a teď frčím na kole na 2. ročník Alkoholického festivalu.. :-)

sidonia
20. 07. 2007
Dát tip
jak to? dyt sme to domlouvali.. opica taky.. reklo se, ze se uvidime na trutnove tak co to tady meles zase.. si u toho byl

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
sid.. ale já na trutnov nejedu.. ..datum nejni jistý ešče.

sidonia
20. 07. 2007
Dát tip
nejedu 16.-20. sem na festaku na trutnove a nevim, co to tady jako zkousis s nakou akci, kdyz ty a opica ste tam taky.. ti jebe??

Milly
20. 07. 2007
Dát tip
Máty máme plnou zahradu... skorem.... to můžu vzít taky.... :-))

jt
20. 07. 2007
Dát tip
klára> doufám, že to budu zvládat časově - kdyby byl dobrej termín/měl jsem volno, pojedu určo .. ;-)

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
termín dodám v pondělí.. budu vědět víc..

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
zapisuju vás všechny.. ..honzyka ne.. :-) ..předběžně.. :-)

Honzyk
20. 07. 2007
Dát tip
.. se mejte hezky, ja kalit este nesmiM teda...a koukat se, jak kalite v tom vedru uvedlo by mne do stavu, kdy bych snad i kradezi byl schopen....se mejte...DDD

tristes
20. 07. 2007
Dát tip
si ¨počkám na přesný termín mno a případně bych se stavila a mrkla na vás

hašigora
20. 07. 2007
Dát tip
jela bych, ale budu vedet tak tyden dva predem....:o)

jt
20. 07. 2007
Dát tip
super super super - od pondělka budu vědět, jak to budu mít s prací na srpen a uvidíme se aj na trutnově - možná po něm kdyby to bylo někdy ? pokud to bude kalba na celý týden, určitě to zastihnu, tak mě tam v klidu napiš (+ obsazení se zdá být nadmíru sympatický). a vezmu absinth .. ;-)

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
ok..

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
vílo, neptej se i přijeď.. jasně, že seš vítána.. ..a můj smajl se těší.. ;-) zapisuji..

Milly
20. 07. 2007
Dát tip
avi :-)

Milly
20. 07. 2007
Dát tip
Beru. :-) :-))))) jak mě minule Opica se sid naháněli.... a nenahnali- já přišla dobrovolně, až když jsem chtěla... :-))

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
tak jo.. ale prostě dvojtej panák na místě.. pod mým bedlivým dohledem.

domin.go
20. 07. 2007
Dát tip
a já si přivezu vodku...ze slivovice se bleje:)))

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
oki.. :-)

Milly
20. 07. 2007
Dát tip
buřty nejim :-)) a špekáčky taky ne..... Já si asi přivezu jabka..... ;-))) Whisky by šla.......

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
šprtáčky.. jakože špekáčky.. ..buřty.. ..mno.. výměna by šla.. ale jedině dvojnásobná dávka vína.. nebo mám doma whisky.. co? :-) zapisuju..

Milly
20. 07. 2007
Dát tip
Beru! :-) šprtáčky?? co to???? ale slivovici nemůžu vůbec teda.... :-((( šlo by i něco jinýho? třeba malá vyjímka spojená s tím, že Tě nezakousnu, když to nebudu muset vypít...? .-)

bajron
20. 07. 2007
Dát tip
dobre ja mu poslem avi a sa potom sam vyjadri..verim ze kladne:)

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
zlýhovkusíka zapíšu taktéž.. předběžně.

bajron
20. 07. 2007
Dát tip
ako nechcem hovorit nic (a) zanikoho ale minule sme sa rozpravali s zlymvkusom a tiez spominal ze na vulgar party aka bola v prahe by isiel...takze mozno aj on by siel teda ked sa vrati z brna ci kde to isiel...

domin.go
20. 07. 2007
Dát tip
oki

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
takže 17. a 18. to nebude.. tohle si škrtám tedyk.

domin.go
20. 07. 2007
Dát tip
piš ale na jinej termín než je podparák,simtě:)

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
takže bajron a domin.go.. ..píšu si.

Fouraix
20. 07. 2007
Dát tip
H2O taky žádná sláva a klid snad chemickej vzorec ani nemá:)

domin.go
20. 07. 2007
Dát tip
hele jesi to hodíte na 17-18 tak se naseru páč jedu na fesťák a to by bylo už podruhý jinak se hlásim:)

bajron
20. 07. 2007
Dát tip
ja by som snad aj prisiel...ožran party ma stale lakali...

Rabb
20. 07. 2007
Dát tip
možná ten rybník a klid..

Fouraix
20. 07. 2007
Dát tip
alkohol je jedna z nejblbějších drog - stav nic moc a po dojezdu strašný. to snad jedině jen jako lehčí kulisu:) něco lepčího by tam nebylo?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru