Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

rozpitýs.

12. 08. 2007
3
3
466
Autor
rozpitý
hratlampavě prodyndat noc, ke vstávání ústyk když máš, ale spíš jen pocit pratady nebo prateď. tak aspoň ohanit..

po ránu papaláš noční ananás a seš drobnooukej.. nahej slepej přecapkat na biťón. kvyžec, pane. přes lep mhouříš žasnurav: šmatlasopé chroéty už sou doma. kvyžec díš, nanahato, a štusíš na biťón pro křeplechy a čistý gigatě.

další šílená ránoc, bidl by ti pšchráč, ale není. točí se, až otočí. chceš jít, ale máš hlén. a lítost. mhouříš přes kůpodíč, den ale tůje tma. zas otáčíš. hej, ananás. šmatlasopé se ptají co.

ještě dyndáš, abys vytočil hlén, a vrací se ti kruhová. krásnění: její dlouhý fáze noční šaty tančící pažez, pak jecháš kolmo a visíš s ní. rozlitej čoch, kua. nuž dost echa.

vstaneš podle tey a šmatláš ji po fázi, nic víc. víš. sonarem víš, ale ránoc opitýs. echa.

vstaneš a šmatláš, mražíš, nuž nenahej, nuž bez hlénu, nuž bez lítosti, nuž muž, a šmatláš její strašíuši matýsku, vrní.

a pak asi prší.

3 názory

skvělé

NePoe_ta
12. 08. 2007
Dát tip
... stotu hezky zazdil starouši, a du rozehnat procesí bílejchmyšek, bizóne, zatím ... a ber litr, půllitr, nedávám každý den :) krávo

NePoe_ta
12. 08. 2007
Dát tip
Šmankote, Ty ho máš zasejc, kukuč; a co ta červená brmbolka na ciferníku? Nešmatlej v kroucení, vyšťourej štíra z oucholáka, och, kochame se, kuchame... :) vem okurek

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru