Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milý Chode

23. 08. 2007
1
6
799
Autor
Hollock

"Milý Chode", tak začínala jedna kritika u mého díla. A ač to oslovení vyznívá mile, zbytek byl opačného rázu. A je každého názor, jakou kritiku napíše, ale to oslovení mě pobouřilo. To je jako bych ho oslovil Umprdelový Kandelábrdebilistou.

"Milý Chode", jak mě může takhle někdo nazvat? Copak mě zná? Jak může vědět, jaký jsem? Ano, jsem Chod, ale ne milý. Dalo by se tedy říci, že mě měl nazvat nemilý Chode.

"Milý Chode" je hezký, ale příště mě nazývejte nemilý Chode, ale hlavně ne milý

nechode!


6 názorů

Hollock
24. 08. 2007
Dát tip
promin, ja jsem Chod, ale nechci aby mi nekdo rikal mily Chode, to uz radsi nemily Chode......ale nechci aby se spletl a napsal mily nechode, protoze ja umim chodit uz od jednoho roku :)

vesuvanka
24. 08. 2007
Dát tip
To se Ti povedlo :-))) TIP

No todlencto to by mě taky pobouřilo to je jako kdyby mi někdo řek milý žide když já přitom žádnej žid nejsem takže by mi měl vlastně říct milý nežide ale to nedává smysl protože nežid je milej asi tak jako vosina v prdeli takže tím pádem z toho vzniklo zamotané sofizma nebo co a ty seš pěknej bručoun ublíženej hollomcku viď?

Hollock
23. 08. 2007
Dát tip
tak tam zajed, protoze tam je hezky namesti, podloubi a hospody :D

deckart
23. 08. 2007
Dát tip
Jo, prima, budu si to pamatovat :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru