Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Orangutani na písmaku (1)

24. 08. 2007
0
5
761
Autor
Hollock

Bohužel, dneska nestihnu celou zprávu napsat, přesto jsem musel aspon upozornit

Milí orangutani. Přihlásil jsem se na server Písmák, abych se zlepšil v psaní, aby mi zkušenější a literálně schopnější amatérští spisovatelé poradili. Chtěl jsem se zlepšit ve svém zatím nedokonalém stylu. Byl jsem připraven přijmout jakoukoliv kritiku, která mi pomůže rozvinout můj spisovatelský netalent. A místo toho jsem se setkal s lidmi, kteří na tomto serveru rozšiřují nemoc. Z "homo sapiens" tato nemoc dělá "homo pongo". V češtině neexistuje zatím ekvivalent, ale dalo by se to přeložit jako "orangutaní nemoc" a lidé nakažení touto nemocí jsou nazývány prostě orangutany. To není žádná nadávka, ale označení nemocného stejně jako diabetik, cholesterolik atd.

Zajímá vás jak se tahle nemoc projevuje? Víte jak se můžete nakazit? Bohužel můžete i vy. Odjíždíjm do Železné rudy, kde svůj výzkum "orangutaní nemoci" chci dokončit a všechny informace umístím na server Písmák v neděli podvečer.......Možná dojde ke zpoždění, ale jistě si to budete moci přečíst v pondělí večer. Do té doby se snažte nenakazit!


5 názorů

Hollock
26. 08. 2007
Dát tip
elezna ruda je hezka, hlavne priroda, neboj, ja bych ji vyzkumem nijak neohrozoval........jen jsem musel utridit fakta.......bohuzel me z toho boli hlava a necham to az na pondeli

Hollock
24. 08. 2007
Dát tip
nu ne dily......proste ted nemam cas to cely prepsat. tak jen tak napinam :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru