Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chtěl bych být medvídkem Make-up a dívat se z výlohy na jejich punčochy i Moravanky věčně nekoupený.

07. 09. 2007
1
2
397

Dekadence, jenom dekadence čárat tužkou po ubruse s pěnou od piva i limonáda nevysychá hlas vrchního, když objednává přes pípu dalšího ferneta. Tence, jenom tence čárat tužkou po ubruse, tužkou namáčenou v pěně od piva ohozené zdi první republiky i limonáda nevysychá hlas vrchního, když objednává přes pípu dalšího ferneta.

Turbulence, jenom turbulence letících v oblacích se sklenicí whisky vrchního, když objednává přes pípu dalšího ferneta na Ruzyni.

 

Je pípa na světě…..svítí slunce kolmo do žižkovského průchodu. Ženy se kumulují na zastávce a zakrývají stárnoucí make-up města svým. Město stárne, jen..

 

teta přichází a platí zbytek…odtéká toaletou.

 

Chtěl bych být medvídkem Make-up a dívat se z výlohy na jejich punčochy i Moravanky věčně nekoupený.

2 názory

Natasha_
07. 09. 2007
Dát tip
Ale božínku, ono to bude dokonce ještě pokračovat! MMCH ty kódy ( ), co v tom vidím, váhám, zda je to zamýšlená součást díla nebo chyba zobrazení.

slonovina2
07. 09. 2007
Dát tip
Poslední varování dermatoložky Bowersové se týká rtěnky. Některé ženy si ji půjčují, což tato odbornice považuje za velmi rizikové z hlediska nákazy herpes viry a bakteriemi. Jedinci náchylní k oparům by svou rtěnku, lesk či balzám měli střežit jako oko v hlavě.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru