Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Babičky

14. 09. 2007
0
1
509

"Když skončil zápas na Slovensku, trenér Stehen Stauton si mě zavolal ze šatny na chodbu spolu s týmovým doktorem.

Sdělili mi, že jim volala moje přítelkyně Jessica, že zemřela moje babička .  Byl jsem tím hodně šokován, protože jsem měl za to, že se jednalo babičku z matčiny strany, která mě vychovávala, když mi bylo pět let.

Trenér pak šel do šatny a přinesl mi telefon, abych mohl zavolat a zjistit, co se vlastně stalo. Přítelkyně byla v telefonu hodně rozrušená a řekli mi, že právě potratila.

Jessica chtěla, abych přijel domů, protože se cítila strašně osaměle. A myslela si, že mě pustí domů rychleji, když řekne, že umřela babička.

Když jsem dotelefonoval, potvrdil jsem doktorovi a trenérovi, že mi zemřela babička, která mi byla velice blízká, a požádal jsem, jestli bych mohl ihned odletět domů.

Kouč řekl, že to není problém, a že FAI všechno zařídí. Svaz mi zařídil soukromé letadlo z Bratislavy. Než jsem odletěl, řekl jsem mluvčímu svazu, že jméno mojí babičky bylo Patricia Tallonová.

V pondělí ráno mi volal trenér Stauton, že FAI zjistila, že moje babička z Corku nezemřela. Chtěl vědět, co se děje a já jsme mu řekl, že došlo k omylu, a že mi zemřela babička po otcově straně Brenda Kitchnererová, která žila v Londýně.

Jenže ve čtvrtek mi volali z Manchesteru City, že zjistili, že i druhá babička je naživu. Rozhodl jsem se, že v tenhle moment už musím říct pravdu.

Uvědomil jsem si, jak obrovskou chybu jsem udělal a kolik potíží jsem způsobil reprezentaci, klubu i svým babičkám a celé rodině.

Miluji hrát za svoji zemi a jsem nesmírně vděčný za pochopení, které se mi dostalo od trenéra i od FAI."

1 názor

Rabb
15. 09. 2007
Dát tip
máš se hodně co učit, víc ti neřeknu.. prostě je to nedozrálý, zdá se mi.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru