Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Digital Division

18. 09. 2007
0
2
1108

Jsem z Jihlavy kde se toho zrovna moc po kulturní stránce neděje. I cigaretovky sem dorazily, až tenhle rok... Takže když jsem objevila kapelu Digital Division byla jsem docela zaskočená. V Jihlavě je kapela, která hraje electro, zní jako Nihilisti a přitom nikdo ze členů není cizinec? Ano, je to pravda.

  Digital Division založili Tomáš a Roman, kteří se potkali na Depeche Mode party  a oba se shodli na tom, že se u nás v Jihlavě nic neděje. Takže se rozhodli, že společně založí kapelu. Což se nakonec i stalo. Roman hraje na elektrickou kytaru a Tomáš na kaybord a obsluhuje laptop. Nakonec k sobe přizvali zpěvačku Elišku a od prosince 2006 začali tvořit. Kapela se podobá M.P. & The Nihilists, ale  nikdo je z kapely kromě Elišky moc neposlouchá. Naopak si všichni libují v IAMX, Robots in Disguise, Client, Digitalism ale nechtějí se nikomu podobat.

Pokud byste chtěli DD v blízké době vidět, máte tu možnost na Mezinárodním Festivalů Dokumentů v Jihlavě.

http://www.myspace.com/digitaldivision  


2 názory

domin.go
26. 09. 2007
Dát tip
hele a znáš šamana,když si z jihlavy?? .)))

domin.go
26. 09. 2007
Dát tip
fajn fajn a co ty šílený chyby???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru