Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pro M.

19. 09. 2007
0
1
354

I když to pravděpodobně nikdy nebudeš číst.. ani to nechci..

"Lásko přežiješ, když se dneska neuvidíme? Vypadám hrozně a cítím se ještě hůř.."

 Ano, cítím se hrozně.. Ale nemůžou za to ty panáky, co jsem včera vypila..Ne.. Může za to to, co mi řekl. Můj nejlepší kamarád. Tvůj nejlepší kamarád. Když řekl, že se do mě zamiloval. Přeber si to.

Cítím se hrozně. A nemůže za to dnešní hnusný počasí. Náladu mi nezvedne ani černej Opel Tigra, kterej kolem mě projede po ulici. A to už je co říct.. Nevnímám svět kolem sebe. Málem jsem se nechala přejet. Bílá Škoda 120.. Blbá smrt.. Kdyby aspoň ta Tigra..

Zase ubližuju, zase! Třeba nevědomky a nechtěně, ale to nic nemění na situaci, že zraňuju ty, který mám nejradši. A oni mě do té role klidně staví. Přežvýkej si to. Na, tady máš provaz. Ani ten mi nenabídnou. Jenom lásku, parchanti...

 Vykecávám se tu bez naděje, že si tohle někdo přečte, že mi na to někdo něco řekne. Nevadí. Někomu se svěřit musím.. Lidi zklamali.

V., moje milovaná, drahá kamarádka je v cizím městě, ve škole..

M... M. mě miluje, a já jeho, už jsem mu ublížila dost. A tohle mu prostě říct nemůžu..

T. je do mě zamilovaný od té doby, co se známe, těžko mu vykládat o tom, že jsem zjistila, že poslední z mých přátel, Z. , je do mě taky zamilovaný. Pojďte si kopnout ještě někdo..

 Nevnímám svět kolem sebe. Moje malé, osobní kóma. Deník podle Palahniuka.

Popotahuju. Došly mi kapesníčky. Dneska je vážně pěkně uhozenej den..


1 názor

Bossman
19. 09. 2007
Dát tip
spis si z toho nic nedelej:)) bud rada, ze jsi milovana,ne? Nemuzes za to, co k tobe ostatni citi. Hlavni je ze ty milujes toho svyho a on ti to oplaci.. to ze te miluji kamosi, neznamena, ze je stracis:)) a jako literalni dilo je to hrozny:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru