Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

jírovec.rezaví., Kdesi

25. 09. 2007
3
9
1133
Autor
leenai

korábem
ze snu
v tvých očích

řeka se rozlila a všemi pažemi roztáčela vír,
proud sílil, přespalubní námořníci mávali nohama
a ztracený trup lodi klubko Ariadny ještě odvíjel

opustíš,
zesnu
v tvých očích


9 názorů

pipe_a_puke
27. 08. 2008
Dát tip
ze dočista snu (líbítip pomyslnej)

leenai
27. 05. 2008
Dát tip
děkuju.. bylo mi líto, že tu zapadla =)

Grainee
26. 05. 2008
Dát tip
Asi jsem ji nepochopila správně. Ale moc se mi líbí: řeka se rozlila a všemi pažemi roztáčela vír. To jsi vystihla přesně krásně

grafo
11. 01. 2008
Dát tip
jeeej, mne sa zdá... pekný pocit

leenai
26. 09. 2007
Dát tip
hihi.. =) tak děkuji, ještě jednou.. =)

martinez
26. 09. 2007
Dát tip
mně se nejvíc líbili vlci a ty s eliškou... ale ta jedna opice s dlouhou srstí na lebce, co se tam někde vyskytla na pěšince, ta teda ne, ani trochu... :o) rámec je kouzelný ale námořníci u mne vedou... aj dyž teda sou součástí rámce samozřejmě, vyrvávat je nebudu :o) eliška povídala že se jí to líbí aj dyž teda asi tak půlce nerozumí a mám ti dát tip, tož jeden od nás teda :o) že zdravíme :o)

leenai
26. 09. 2007
Dát tip
nezlobíme se, odpouštíme velmi zbrzka.. =) doufám, že se líbily (mně osobně mocto =) ) ráda bych nezesnula, bylo by to příhodné k rozpolcenosti rámce - doufám, že ti přišel patřičný, protože v něm se v tomto případě naprosto ztrácím (myšleno rozplývám) děkuji ;) vyřiď pac Elišce =)

martinez
25. 09. 2007
Dát tip
nezesínej! nebo jak se to himbajs zakazuje... přespalubní námořníci mě potěšili... asi na čtvrtý přečtení se mi to zalíbilo... je to takový jak ode dvou lidí nějak, tím kontrastem začátku a konce se zbytkem a fotky dorazily - jen sem tehdy neměla net, tak sem nepoděkovala... a pak už sem zas opomněla, snad odpustíte pozdní dík :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru