Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Den pro mou lásku

11. 11. 2007
8
11
4523
Dnes se tvářím provinile, když se zpátky podívám, zvažuji a přemítám, co ti popřát v dnešní době, když si láska stele v hrobě. Pokoru a touhu, ctění, péči, víru a nadšení – co jiného můžu dát? Když má člověk velmi rád, dokáže se svých snů vzdát. Doba je zlá, složitá A JEN NA NÁS ZÁLEŽÍ, házet flintu do žita jen zbabělým náleží. Žít náš život bez lásky bude naše prokletí, kámen proměň v oblázky, než nám mládí odletí. Žij dnes jako naposledy. Žij vším krásným, co v tobě je. Dej svoji lásku, prospěje životu z věčné naděje. Žij tak, jak srdce velí ti, ČEST SVOJI NEDÁVEJ V SÁZKU! Já v žití tvém však přeji ti, bys nikdy říci nemusel – prošvih jsem DEN PRO MOU LÁSKU.

11 názorů

Mic: Nevím, co je pro tebe prvoplánové, tu báseň jsem věnovala manželovi k výročí svatby po 18 letech a to už bylo po plánu.

Micek
07. 12. 2007
Dát tip
chapu o cem mluvis a ma to myslenku, tady je vse ok...jen je to pro mne vse az prilis prvoplanove...a nektere verse mi az tak nesedi...

Micek
07. 12. 2007
Dát tip
chapu o cem mluvis a ma to myslenku, tady je vse ok...jen je to pro mne vse az prilis prvoplanove...a nektere verse mi az tak nesedi...

Dickers
15. 11. 2007
Dát tip
nádherný***

Janina6
11. 11. 2007
Dát tip
Upřímné, silné...*

Film až jindy, byl mooc smutný, i ten mám skoro za sebou, alfi. Tento týden se málem znovu opakoval, byl to ďěs!

a já myslel, že tu bude ten film s Martou Vančurovou...:o) ale je to pěkné, to zas ju

Jináč, v RKP to mám odděleny třema mezerama!!! a až to vyběhlo sem, tak se to scvrklo a nejde mi to opravit!!! (a pokud jde o opravy ve Wordu, tak ten nemůůůůžu ote v řiti!!!!!) Bohužel! Snad za to nabudu pykat. Díky všem!

a sakraa: prošvih jsem d e n p r o m o u l á s k u - a kdo z nás to ví? - ty jo, zaslzelo se mi ... *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru