Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na kopci

05. 06. 2001
2
0
824
Autor
Jadwiga

Pro toho, kdo chce poznat sám sebe...

Stál na tom kopci tak sám ,vítr si pohrával s jeho dlouhými vlasy ,jako by je hladil.  Tvář s propadlými lícemi a nepřítomným pohledem,kam to jen hledí jeho oči zkalené zármutkem? Na jeho duši věčné stíny co šeptají "běž jen běž smrt už čeká".Stále tam stál a poslouchal,snad ho už nechají vzpomínky být, snad jim uteče. Bojuje uvnitř sám se sebou,co temného skrývá, co ho trápí ? Jen věčná samota,smutek a strach. Temné vlny co vzdouvají se tam dole pomalu slábnou a vítr utichá.On tam však stále stojí a je sám je totiž jediný na celém světě.


Adanedhel
27. 07. 2001
Dát tip
ten slíbený TIP :-))

Adanedhel
25. 07. 2001
Dát tip
Mňo, jelikož mám taky dlouhé vlasy a tohle noční přemítání mě poslední dobou provází čím dál časteji...mohu naosat jen to, že jsi to vystihla naprosto věrně..TIP.

Rony
18. 06. 2001
Dát tip
*tipik* -ten je za Kačenku,hlavinku děravou :-)

Téda Jani...si mě překvapila.Dost dobré.Že uhodnu,kdo to je..;-)Brouku dávm ti tipik,protože bys měla psát další a další dílka.Je to síla.Papapa

Jadwiga
06. 06. 2001
Dát tip
Děkuji, krásné zakončení vyřkl jsi to co jsem nechala uzavřené sama bych to lépe nevystihla.

Krel
05. 06. 2001
Dát tip
Krásný.... Slunce zamklo zlatý krám...přišla noc Ta dáma v černé róbě a s ní i její sestra smrt. A on? Radostně rozpřáhl ruce a poddal se tomu sladkému a všeobjímajícímu obětí. Plakal, možná štěstím, možná proto, že se mu najednou zachtělo cítit ještě chvíli vítr ve vlasech...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru