Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Inspirováno zdejší diskuzí a vpodstatě jde také o námět k diskuzi (prolog je důležitý!)+ je to o sexu, takže vás to bude zajímat

28. 11. 2007
1
17
1287

Jelikož báseň je mnoharozměrná a hluboká, zde přikládám drobnou analýzu: "obě trojverší začínají kýčovitými patetickými a přeslazenými verši zakončenými těmi nejzprofanovanějšími rýmy. Jako takové jsou konfrontovány s krutou brutalní realitou ve verši třetím. závěr, jehož se ujímá sbor je zoufalým výkřikem, neboť volání přírody zhatilo pohlavní akt, což vyjadřuje frustraci z dnešní extrémně sexuálně zaměřené společnosti, která důsledně potírá jakékoli hlubší názory a směry a staví je pouze do pozice hradby, která člověka dělí od života ztráveného souložením s co možná nejvíce partnery a co možná nejrozodivnějšími způsoby. Poslední věta tedy uvozuje myšlenku, že příští generace by se mohli orientovat místo sexuálního pudu na pud sraní, neboť je to pud stejně důležitý a neméně povrchní a také to může být velmi příjemné."

pohleď na to krásné nebe

až mě z toho někdy zebe

kurva! jak bych jebal tebe

 

Pohleď na to, co je láska

v krbu teplý oheň praská

kolem piče čurák mlaská

 

Sbor:

Chce se mi srááááát!


17 názorů

nákupní horečka a komerce to je vskutku horší apokalypsa než ušukat se k smrti

Barman
28. 11. 2007
Dát tip
Naštěstí sex pomalu vytlačuje nákupní horečka. A jako důsledek splácení dluhů klesne i chuť na sex, který se smrskne na pouhopouhou masturbaci u obrazovky. (to jsou vize, panejo). Když tak o tom přemýšlím, člověk asi vyhyne po masturbaci:)

barman: měl sem na mysli totéž, spíš kulturu jako celek, nechci jebat do nějakých jedinců ti vždycky sou a vždycky budou, ale jak říkáš medializace a propagace v naši kultuře a z toho samozrejme pramení i prístup lidí, protože ti delaji to , co se jim řekne a když jim media řeknou: sex je jediný smysl života, tak je to pro ně prostě fakt

díky;-) na výtvory celkem seru, šlo mi o tu myšlenku

Barman
28. 11. 2007
Dát tip
Jenže já měl na mysli medializaci sexu, jako nástroje médií. Vždycky byli, jsou a budou lidé, pro které bude sex na prvním místě a stejně tak i lidé, pro které jsou důležitější jiné hodnoty.

T_O_M_
28. 11. 2007
Dát tip
Rome: tvůj výtvor kritizovat nebudu, protože jsi to zachránil tady tím svým názorem dole

Prostě hoši, nejde o to nešukat, ale nežít jenom tím šukáním, dyť je to trapné. Když si zašukám tak si zašukám, je to prost pud , potřeba. Ze zmíněného sraní taky neděláme takovou vědu, nikdo není celý den natěšený jak se večer vysere. Prostě sex mi příjde jako smysl života dost ubohý, proto sem zmínil to sraní, ne kvuli analnímu sexu. A dnes kam se podíváš tam do tebe buší něco o šukání. O tom si tedy myslím ... nikdo tady nezastává celibát, šukejme jak králící klidně, ale jak došukám tak tím by to pro mě mělo zhasnout ne že tím budu žít každou minutu života. Jak kdesi bylo řečeno, že průměrný muž myslí na sex každých pět minut atd. určitě znáte.... prostě první věci patří na první místo - jak řekl kdosi chytrý.

Barman
28. 11. 2007
Dát tip
To je záležitost spíš Polska:) Pro takové minority se to nevyplatí u nás psát. Ale pokud by se dozvěděly (dívky), že tokio hotel to tak mají rádi, možná že by má patnáctiletá představa klesla na patnáct dní..

Barman
28. 11. 2007
Dát tip
jistě trochu ano, už vidím za patnáct let v Bravu: Tenkrát poprvé: Jak mi tvrdý bobek zajel zpět i s mým krásným chlapcem, kterého jsem potkala u obchodu s močůvkou

Barman
28. 11. 2007
Dát tip
záškodníku, to je má reakce na prolog:) Opravdu nechci řešit anální sex a vlastně ani nic řešit nechci:)

Dáša
28. 11. 2007
Dát tip
ty vole ....

papouch
28. 11. 2007
Dát tip
ěščěžě temu ale vúúbec nerozumím.. :-p

Barman
28. 11. 2007
Dát tip
S prologem to má opravdu hloubku:) Bez něj je to hříčka a sranda. V souvislosti s tím jsem slyšel, že vzrůstá počet mladých dívek, které navštěvují lékaře s poraněním análního otvoru. Ale panenství si drží:) Tak nevím

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru