Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holka s kočičíma očima - Úvod

03. 12. 2007
2
7
845
Autor
Vlček

Úvod

Ahojky lidišky…..Jsem normální 13tiletá holka s praštěnou povahou.Blonďatý vlasy po pás ze zelenýma očima.Mám mamku,taťku a taťku,opici(bráchu),psa a křečka.Jinak se jmenuji Terka Přikrylová.Chodím do 7.výběrové třídě na sport….

Mamka Lucie Hurtová

Věk:33let

Práce:Kosmetička

Životopis:Až moc tvrdohlavá,nervák no a puntičkářka  na pořádek a                                               školu.Na svůj věk nevypadá,vypadá mladší.Blondýnka s vlasy po ramena.Melír červený a krásný modrounký očička.

Taťka Lukáš Přikryl

Věk:35let

Práce:Hlasatel

Životopis:Miluje svou práci a umí ji výborně .Rozvedl se z mou mamkou,když mě byl 1 rok.Je to nervák,ale dobré povahy.Jezdím za ním skoro každý víkend.Má černý kudrnatý vlasy.Hnědý oči.

Taťka Petr Hurt

Věk:32let

Práce:Stolař

Životopis:S mamkou se potkal hned po dvou měsících mamčinýho rozvedení.Po 5ti letech se mi narodil bráška.S taťkou se dost často hádáme,protože se nedokážeme dohodnout.Já jsem puberťák z mnoha blbosti a drzosti v hlavě,zatímco taťka chce,abych poslouchala na slovo.Ostříhaný hnědý vlasy na ježka.Hnědý oči.

Brácha Tomáš Hurt

Věk:8let

Práce:ZŠ,2.třída

Životopis:Když se narodil bylo mi 6let.Coby malá jsem si s ním hrávala,až teď je to pěkný kvítko a největší šašek a raubíř třídy.Někdy je hrůza vydržet s ním pod jednou střechou….Trošku machýrek a na to,že je druhák,tak je dost vyspělý.Je to srdíčko všech holek druhaček a prvňaček.Učí se dobře a jde mu to.Blonďáček s modrýma očičkama.

Pes Betinka

Věk:10let

Práce:Uprosit se :D

Životopis:Je o tři roky mladší než já,takže logicky se narodila o 3tři roky pozdějc.Byla to největší uličnice z vrhu štěňat ze kterých jsme vybírali.Na to,že má 10let,tak je až moooc čilá,ale radši leží někde na gauči nebo v posteli.Nejlépe na něčem měkkém.Miluje piškoty a všechno jídlo.Černý kříženec jezevčíka.


7 názorů

Vlček
08. 12. 2007
Dát tip
StvN: je to trosku podle myho zivota ;) jj ctu neustale .. :) Jj já vím , když píšu su vžitá a nějak to nevnímam :D S tím písmem se polepsim a jinak moc díky .. :) pozorovatel : díky moc .. :-* Janina6 : jj más pravdu .. ;) A moc dík ,pisu rada , baví mne to .. :) tekonecna : mno jo no .. mlada a je ke vsemu strelena ,co bys jinyho ode mne chtela :D:D

tekonecna
06. 12. 2007
Dát tip
no, jo próza na pokračování:) jestlise dohrabu k druhýmu dílu.. pak:) ačkoli jsem alergická na zdrobněliny a podobný koniny..ach jo:)... no co dodat... jenom to písmo je špatně čtivé. jdu na pokračování:)

Janina6
03. 12. 2007
Dát tip
Aha... teď jsem koukla do profilu... tak jestli je tvůj věk pravda, musím říct, že píšeš opravdu dost dobře :-)

Janina6
03. 12. 2007
Dát tip
Šmarja... já a číst prózu... a dokonce na pokračování... Ale tohle mě chytlo a nepustilo.* Jinak já jsem na rozdíl od StvN přesvědčená, že ty chyby jsou tam schválně!! Vždyť to snad píše "normální 13letá holka", ne? :-))

pozorovatel
03. 12. 2007
Dát tip
:)))super úvod

StvN
03. 12. 2007
Dát tip
Rozvedená a znovu vdaná matka. To by bylo, aby o tom někdo nenapsal:) Hele, příště zkus nějaké normální písmo, viděla jsi někdy nějakou knížku? Tak něco podobného, a za interpunkčními znamínky (tečka, čárka, dvojtečka, a tak dále) se dělá mezera, číslovky se do textu nepíší (6 let - špatně, šest let - dobře) - učí se v sedmé výběrové třídě na sport sloh? Tak jestli jo, měla bys tam začít chodit. A jinak hodně štěstí při psaní:)

Vaud
03. 12. 2007
Dát tip
vyborny, uz se tesim na pokracovani a na zapletku!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru