Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Každá svině má řezníka

03. 12. 2007
1
2
1310
Autor
Krutejbalvan

punkrock

každej den šlapeš po vlastních hovnech, každej den šlapeš no kam bys řek, každej den krčíš se vedle rovnejch, dobře sis ten svuj chleba neupek.

každá svině, má řezníka, každá svině každá svině, má řezníka, každá svině

Každej den nemůže bejt manéž, umělci musej taky někdy spát, tak di spát s nima ještě dřív než, napadne někoho tě zahrabat.

každá svině, má řezníka, každá svině každá svině, má řezníka, každá svině

každej den řikáš si proč sem chodim, tyhlety lidi přece nemáš rád, narovinu já ti je sem vodim strašně mě baví když tě můžu srát.

Neměls mi věřit to sem ti řikal, neměls mi šanci tě zničit dát, chvílli s holt byl ten co pykal, když otáčíš se začínám se smát. svině má, řezníka, každá svině....


2 názory

Skunny
10. 12. 2007
Dát tip
mno tak k punkrocku mi to celkem sedi, ale je fakt, ze uz jsem slysel a videl hodne lepsich punkovejch textu... Ale i horsich :D

Elyon
07. 12. 2007
Dát tip
A tu sa ti rytmus úplne vyepšil. Úprava je však hrozná, zle sa mi to číta, lebo som napoly slepá :-D Skús tomu dať trošku priehľadnosti. Toľko do úpravy, k dielu len: punkrock asi len ten refrén. Zvyšok skôr EMO štýl. (nechcem uraziť)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru