Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holka s kočičíma očima 1.díl

06. 12. 2007
0
1
664
Autor
Vlček

1.kapitola

Tomášííí…!!!!,křičím na celej byt,protože mi brácha opět provedl nějakej svůj vtípek.Jsem v koupelně a kape na mě zbytek slizu,co dal brácha do sprchy. Hned jsem pojď!!,řvu dál.On mě pořád ignoruje,tak na něj volám potřetí hystericky a mamka to nevydrží a jde mi dát facku,ale když mě uvidí,tak propukne v hroznej smích.Mamka se může zbláznit a smíchem se málem neudrží na nohách.Najednou je ta škaredá opice zvědavá.Doběhne a začne se mi posmívat.Vyburcuje to taťku a bere si s sebou foťák.Teď se mi řechtá celá rodina.Betina štěká a křeček píská.No super!!Hodím na sebe ručník a začnu je odhánět.Ale oni pořád stojí a mají záchvat,tak vyskočím z vany,dotlačím je za dveře a zamknu se.Pomsta bude sladká,bráško.,brouknu si pro sebe a znovu vlezu do vany,abych to ze sebe smyla.Po 15minutovém dření to konečně smyji a jdu se vztekle podívat na fotky.Zrovna si je prohlíží brácha,tak ho odkopnu a prohlídnu to.Nedivím se,že se mi smály,vypadala jsem fakt komicky,ale abych zachovala svou důstojnost,přidupala jsem k mamce a začala jsem se vztekat,ať to rodiče vymažou.Taťka se smál a říkal,že to ukáže ve škole.Já se naštvala,bouchla jsem dveřma a vběhla na postel .Začala jsem číst mou nejoblíbenější knížku.Je o koních.

     Já sama jezdím na koních už 4 roky a jsem dost dobrá,ale máme byt,takže kůň do bytu asi ne.Začala jsem mít zájem o koně,když mi bylo 7let.Mamka říkala,že jsem dost malá na to a přemluvila jsem ji až když mi bylo 8let.Teďka o podzimních pojedu do jednoho nejmenovaného ranče na  tábor.Jsem fanynka Hilary Duff,ale protože bydlím s bráchou v jednom pokoji,tak nemůžu mít vylepený plakáty a nic.Jinak chodím rok do tance a aerobiku.Ještě dramaťak tam chodím taky rok už jsem byla hodněkrát v divadle a hrála hlavní roly.

          Po hodině mě to přestalo bavit a šla jsem k telce a hned mě volá taťka,ať jdu k němu.Co??,ozvu se,ale néé on chce,abych šla za ním achjo.Mamka tě volá,řekne a já pro sebe zavrčím.No,mami??,řeknu když k ní dojdu.Kukni,ukazuje mi bezva mikinu a triko.Super,odpovím.Co kdybysme  se na to jeli podívat???,řekla a já začala skákat radostí.Učesala jsem se,oblíkla a mohli jsme jet.Když jsme dojeli hned jsem zamířila k Takku,abych se na to mrkla.Našla jsem obě a mamka mi řekla,ať si to vyzkouším.I triko i mikina mi bezvadně padli.Koupili jsme je a ještě jsme nakoupili jídlo a já dostala aero.Dojeli jsme a já se valila ukázat.Prej,že mi to sluší.Zítra si to vezmu do školy.Sedla jsem si k počítači a klikla na icq.Potkala jsem se s mou kámoškou,tak jsme kecali a kecali,až byl večer a mamka mě vyhnala,že tam nemám co dělat,tak dlouho.Převlíkla jsem se do pyžámka,najedla se rohlíku s nutelou a šla jsem se koukat na SuperStar.Když jsem se dodívala,tak jsem si šla lehnout,protože jsem byla unavená a navíc jdu zítra do školy ..

1 názor

tekonecna
06. 12. 2007
Dát tip
po čárkách se píše mezera (líp se to čte) ... jinak tam jsou takové ty běžné gramatické hrubky jako: roly, triko a mikina padli, já s mamkou jsme nakoupili.. atd:) a spíš než zvětšit poslední odstavec, tak zmenšit ten prostřední odstavec, protože pak se v tom čtenář ztratí a chce to restart čtení. Je to moc vleklé a ukecané, ale mrknu na další díl ať vím jak to dopadne. jinak speciální vzkaz: hilary duff je něco šíleného:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru