Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bylo by lepší kdybys tady nebyla

06. 12. 2007
0
5
711
Autor
Vlček

Thaky se vám někdy stalo , že jste řekli něco co jste říct nechtěli ?? Téhle holce se to vymstilo , není to podle pravdy ,ale myslím , zhe se toho hodně lidí bojí .. :(

„Bylo by lepší kdybys tady nebyla“: Moje poslední slova naší hádky s maminkou. Tehdy jsem netušila ,že tyhle slova budou jednou osudný .

 

Jsem Nikola a tehdy mne bylo 13 .Byla jsem nejšťastnější človíček na světě ,měla jsem skvělého brášku ,kterého jsem milovala , bezvadnou maminku , která byla pro mě nejdůležitější na světě , nejdůležitější človíček ,kterého jsem potkala.Jedině jsem měla odstěhovaného taťku ,ale to mi nevadilo ,protože jsem za ním jezdila na relax od brášky , mno je to bráška ,lezl mi často na nervy . S mamkou jsme měli nádhernej vztah , můžu říct ,že i sesterský , mohla jsem jí říct cokoliv a toho jsem si moc vážila.Jenže , jednou jsme se s mamkou moc chytli o úplné kravině , už ani nevím co to bylo ,ale v návalu vzteku jsem na ni vyprskla ,že ji nesnáším a bylo by lepší kdyby tu nebyla  . Moje největší chyba jaké jsem se dopustila , bylo mi to strašně moc líto a večer jsem vůbec nespala , brečela jsem a byla úplně zoufalá . Za celou noc jsem ani nezamhouřila oči , a byla jsem strašně unavená a ubrečená . Vypadal jsem hororově , ve škole jsem se nemohla soustředit . Když jsem došla domů ,tak jsem se rozhodla ,že se mamince omluvím . Čekala jsem ,ale pořád nic . Bylo mi to divný , 7hodin pryč a mamka nikde . V tom zazvonil zvonek . „Že by mamka zapomněla klíče“ : podivila jsem se . Ale otevřu a koho nevidím . POLICIE . Co ti tady můžou chtít , řekli ať si sednu ,tak jsem si sedla a oni se rozvyprávěly . „ Maminka se zrovna bavila s paní ,které roznášela poštu ,ale v tom se ze zatáčky vyřítilo auto,vjelo na chodník a tvoji maminku srazilo , nemohli jsme pro ni už nic udělat . Na místě zemřela „ ,po těch slovech jsem se nejdřív rozbrečela a pak jsem omdlela . Probudila jsem se po týdnu v nemocnici . Byla jsem tak strašně nešťastná ,po dalším týdnu jsem šla konečně domů ,ne to nebyl domov ,to byl tátův domov ,můj DOMOV byl s mámou ,nejdůležitější osůbkou na světě . Asi rok jsem vydržela , ale chodila jsem jak tělo bez duše , za celý rok jsem se ani jednou neusmála ,natož zasmála . Brečela jsem skoro pořád , žalostný život .

 

Teď tu sedím ,  dopisuji tenhle příběh . V ruce žiletku , a ubrečenýma očima se koukám na má dosud tepající žíly .Řízla jsem poprvé a cítím bolest a zároveň uvolnění  , začíná mi po ruce stýkat krev a mně se pomalu zatmívá před očima , zase říznu a to už mně spadne poslední slza a já omdlím a umírám .

 

 

I’m Sorry ..

5 názorů

Vlček
06. 12. 2007
Dát tip
tvuj nazor a ja ho beru .. Ale aby si lidi uvedomili , zhe se maj plesknout pres pusu ,nez neco reknou co nemaji .. Vím ,ten konec je trosku brutus no ..

tekonecna
06. 12. 2007
Dát tip
a kombinace slov: osůbka - žiletka ...tohle je moje noční můra:) ale každej nějak začíná...

tekonecna
06. 12. 2007
Dát tip
Aby si uvědomili co? Já myslím, že poutavost se tímto moc nedodá... nevím..pro mě patos vyznívá spíš směšně než sevřeně...

Vlček
06. 12. 2007
Dát tip
Já to chapu .. moc dobre vím , melo to byt takhle aby si to konecne lidi uvedomili .. a aby to bylo poutavy .. :P

tekonecna
06. 12. 2007
Dát tip
jéžiš.. přečetla jsem vrch a říkám si, ale jo jde to.. zas tak zlý to není.. ale ten konec.. to je prostě.. nevím vybavilo se mi: Žiletko, má lásko.. prostě fuj tahle stylizace.. já tohle strašně nemám ráda.. takže mě to nebere a ani se mi to nelíbí.. I'm sorry:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru