Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

James Juyce

09. 12. 2007
3
31
1238

dec deeeep! init?

Volam sa James Juyce.Ahojte vsetci ja som James Juyce. Prosim vsimnite si zmyslu v mojom nezmysle. Ja som James. Na pismaku som Juyce. A vsetci tam o mne vedia. Pisem im tam kritiky a som velmi uznavany a obavany pre tych co nevedia pekne pisat.No,,,Len tam chodte www.pismak.cz a popitajte sa na mna. Ja ja ja mna mna mna moje moje moje kritiky kazdeho oslovuju a obohacuju. To oni vlastne tie diela ani nepisu to ja James Juyce ich inspirujem cize to vlastne moje diela su!!!! Ja James Juyce. Ked som chodil do skolky deticky sa my smiali. Ked som potom chodil do skoly,deti sa mi smiali. Ked som bol na strednej spoluziaci i ucitelia sa mi smiali. No mne to nevadilo lebo ja som v seba veril a vedel som ze mam poslanie ktore ked sa naplni tak im vsetkym JA ukazem. A ked to prislo vedel som ze to uz neodide. Zrodilo sa to vo mne,zacalo to vyrastat v mojej mysli ako novy zivot v utrabach zeny - matky. Ja som ho stvoril. On je moj vytvor,moj syn! James Juyce je moje dietatko. Je to nastroj s ktorym sa kazdemu pomstim za svoj tazky zivot v detstve.

James Juyce vam ukaze zmrdi!


31 názorů

ty si tak ozajstny ako prd vo vetre.V riadnom vetre...heh RealPedro :))) Lyzes si gulky ci co to mas s tou poslednou vetu za demenciu uz aj tak naprosto zdegenerovanej mysle..RealPedro..dakujem ti za docenenie z uvodu kritiky. Ten zbytok nestal za ... prasivy prd pedro je tu detskaaa a prdi na ine prdy.. this isn't about you! this here body,this here is about me and me and you're out pussy. I rock,(I) rock! You suck,(you)suck!

RealPedro
11. 12. 2007
Dát tip
To mi poserte hlavu... Ten člověk je buďto génius nebo debil... Nebo geniální debil... Sice je absolutně nevtipnej, až mírně trapnej, ale použít písmák k tomu aby se mohl takhle pomstít není blbej nápad... (jamese mam rád, ale tady se prostě musím obdivovat autorově dementní jednoduchosti....) Tip si to nezaslouží ani omylem a v oblíbených to má jenom James a to pro to, aby se moh každej den ujistit, jak by nechtěl dopadnout, ale rafinovanost v tom je a to si zaslouží uznání... Jo, promiňte... JESTLI BUDEŠ DĚLAT OSTUDU PEDRŮM, TY KRETÉNE, OSOBNĚ TI UŘÍZNU TOLIK VÝČNĚLKŮ NA TĚLE, KOLIK BUDU MOCT!!!

Polop
11. 12. 2007
Dát tip
Hehmmm. Niekto si to dal aj do oblubenych. Pekneee! A inak pekneee.

musis mi zacat priblblo komentovat vsetko co napisem a potom aj tebe jeden venujem CC ;)

Aj ja chcem! prosiim:)

renas....vid. profil autora..usmev...

Janina6
10. 12. 2007
Dát tip
Jé, to se mi líbilo, nenudilo, bavilo. Kategorie "vendeta" je skvělý nápad. Jinak Jamese miluju, měl pravdu všude, kde mi něco vytknul, a kde mi nic nevytknul, tam mě pouze přehlíd :-)))))

Renas
10. 12. 2007
Dát tip
preco piestany???

katugiro
10. 12. 2007
Dát tip
Jsem pro kategorii "vendeta"! :) Zkusím to navrhnout dasslerovi.

Oldjerry
09. 12. 2007
Dát tip
Boj s větrnými mlýny... za dva roky se dá poznat leccos... už víme přece, kdo je kritik a kdo jen opruzuje... Já už se přestal rozčilovat nad namyšlenou hloupostí a jednoduše ji neberu na vědomí. Chráním si své zdraví, protože rozčilovat se znamená huntovat své vlastní nervy pro hloupost jiných. Čtu si, píšu a kašlu na exhibující hlupáky. Vřele doporučuji i ostatním. Že to nejde ? Ale jde - když jsem to dokázal já...

salomesr
09. 12. 2007
Dát tip
o com tocis?

ale kazdopadne je to urcite velmi uspesny sposob zvacsovania cisla citanosti vasich "uzasnych" vytvorov. Chodit od diela k dielu a pindat uplne na vsetko comu vo vasich zavitoch nieto paru. Well,tak to bolo,tak to je. Slowacs sa nam nezaprie! Ale nebudem hadzat vsetkych slovakov do jedneho vreca so samojebmi co nemaju nic len screen a 7 jebakov na xichte. Pozdravujte odo mna svoju pravu polovicku deckaa.Lavu ak ste lavaci

ta konzerva of yours mi silno navodzuje zabery z klipu Mann gegen mann od skupiny Ramstein.Lyzatka co maju jazyky na to aby sa lyzali....ste chutny. Vdaka za ten postreh s tou psycho analyzou. Ja som vedel ze to nejako docenis.

salomesr
09. 12. 2007
Dát tip
prasivy prrrrrd

:))))))))))) schmatlaaaaci

salomesr
09. 12. 2007
Dát tip
ak ta to potesi :)

...neblafujem...keby ste vedeli kde vsade ma kohuta....

salomesr
09. 12. 2007
Dát tip
assur, nefabuluj :) james, ja ten pamflet pokojne uverejnim, ak chces, je to hovadina jak mraky a okrem toho, si tam v podstate submisivna postava :)

...ne to je cisty punk...

domin.go
09. 12. 2007
Dát tip
-))))))))))))))))

..jestvuje...ja som ju videl..salome mi ju posielala na mail..a sest krat je tam pouuzite kokot...taka drsna je.. ...a to uz nehovorim o inych vulgarizmoch....

salomesr
09. 12. 2007
Dát tip
tidlajdaaa, aj ja mam o jamesovi jednu a je to asi rovnaka icovina

..no bud si james juyce a zaclao ti drbat zo slavy co logicky prinasa funkcia kritika... ...alebo nejsi james_juyce...ale len nejaky curacik...a nedajboze si myslis ze si vtipny... ..ale tak piestany...

Jezuita
09. 12. 2007
Dát tip
Zase je někdo zlomenej .

daddy
09. 12. 2007
Dát tip
jéžiš já si myslela že to napsal opravdu James Juyce..:)) škoda že ne...nebo jo?

daddy
09. 12. 2007
Dát tip
skvěle pane :)**

martinez
09. 12. 2007
Dát tip
škoda že na písmáku není kategorie "vendeta", pár lidem by se hodila jinak teda "sa my smiali" poznj aj češi že je blbě :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru