Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Do pusy

19. 12. 2007
0
0
360
Autor
nihilista
Na lavici spolužáka Milana sedí a zpívá noční polovina všech nočníků. Zvláštní není, že SAG neletí vstříc svému malému, kamarádskému notebooku. Podle Freuda se nesmí chodit v noci bez oblečení, protože v lese lišky dojí chlupaté vlky. Tito vlci kojí mladé housenky přes víkend. Na silnici v Bruntále onanují tito slimáci: Honza, Havel a Pepa. Někdy spolu zápasí o dvě sta přiložených zápalek. Protože však žalují svým starým kamarádům umyvadlo, kýbl, květák a stěrače. Zpoza rohu se vynoří ponorka s třemi pěknými automatickými ploutvemi připevněnými k nekonečnému motoru diesel (ne benzín). Protože letí včela nad komerční bankou, sestřelí letectvo Austrálie křídlo ptáka u smradlavého koše MEOVA kabinetu.
MEO cítí svůj dlouhý, nádherný a nehezký připínáček a zalekl se svojí mámy. Ta mu zakáže školu do prvního prosince. MEO zboří vybavení kabinetu a urychleně zprostí syna všech obvinění ze znásilnění. Jeho ovečka je nadržená sviňa. Velkým plusem je, že skákáním do kyseliny se otevře brána do domů pekelných. Nemožné je, když pekelník zavře oči, které nemá a namísto toho švihne ocasem do svého poradce KUBIKA, kterého nemá. Spadne a řekne: „VODI, ty kokote!“, a hned na to VODI zvolá: „Nástup!“ Všichni kolem jdoucí nastoupili a pak prezident Bush useknul nos Satanovi, protože se nezpovídal Bohovi. Bůh kouří armádního náměstka, který cuká svým jazýčkem. Sliny doletěly k satanovým andělům, kteří sborově zahlásali: „Satane, satane…ty jeden k*kote“. Ani pes neštěkal na tu SR*ČKU. Konec.
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru