Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vnímám třpyt v očích tvých

31. 12. 2007
5
6
737
Vnímám třpyt v očích tvých ač stojíš ke mně zády A cítit chuť tvých rtů to šla bych světa kraj Měls´ v prstech něžný cit když hrály si tak rády s pramínky vlasů mých Jak vítr dál si hraj A hřej mě teplem svým ač léto za dveřmi je Zbav tíhy ovčích roun má ramena a žár co z krbu sálá zhas ať křivky mojí šíje mění se za nocí v dáreček…dárek…dar Kéž plno úzkosti když spoutáváš mi duši má srdce mé dost sil když pouta odmykáš Světluško svéhlavá tak moc ti láska sluší byť tmou se vkrádá stín Jím rána neumaž Jak dlouho už tě znám a stejně je to málo Snad vyčtu v souhvězdích půlnoční oblohy proč štěstí tentokrát se na nás neusmálo když pádem z oblaků stoupáme na nohy

6 názorů

když pádem z oblaků stoupáme na nohy


Abi, tohle už jsou sbírky vydané. DP - děkuji, moc :)))

Tohle je užasně vystižené zachycené pocity které mi nejsou cizí *

Abi
31. 12. 2007
Dát tip
Jak dlouho už tě znám a stejně je to málo Snad vyčtu v souhvězdích půlnoční oblohy proč štěstí tentokrát se na nás neusmálo když pádem z oblaků stoupáme na nohy * a vlastně spousta dalších skvělých, výstižných obratů. Jarmilo, neplánuješ vydat sbírku?

Háber
28. 12. 2007
Dát tip
láska svedčí každému:) hádam*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru